Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 7 augusti 2007

Soooommaaarrr…!!

Då har äntligen vädergudarna bestämt sej för att vara lite hyggliga! Idag och igår har det verkligen varit sommar! Kan ju hoppas att det fortsätter ett tag i alla fall…

Vad har hänt då, ny månad och allt…
Skänningemarken Elliot tycker också om kebabtallrik :-)är ju standard. Tyvärr ville inte min höft riktigt vara med så det var mest smärtsamt att gå där, men med lite Ibumetin och vilja går det mesta :-) Det är ju ändå en viss charm att strosa omkring där och glo på folk och på alla fina saker som KAN vara bra att ha. En nackdel är att man går upp ca 3 kg bara under just den stunden man är där, för vad man stoppar i sej!! Toast och glass och kebabtallrik och pirog och godis och fan vet allt!

Lille Henrik gör så gott han kan :-)På kvällen var jag, Jennifer och Ramona i Borensberg och lyssnade på Casanovas. Riktigt bra, sopm vanligt! Fast Henrik hade gått och blivit lite sjuker så Jimmy och Pontus fick sjunga desto mer. För oss trogna besökare var det kul med en lite annorlunda spelning! Jennifer och jag pratade i en svag stund om att gå danskurs, bara för att i alla fall ha alternativet att dansa när/om man blir uppbjuden. Som det är nu så fixar man ju inte ett steg!! Vi får se hur det blir :-)

Sen hade vi får efterlängtade lagfest i lördags. Och jag tycker verkligen den blev succé, hade så jädra kul!! En massa fåniga men svinroliga lekar, grillat, dricka, skoj och skratt, det var jättelyckat! På kvällen drog vi in till Harry’s och fortsatte där. Och för vissa fortsatte ju festen ända till dagen efter… ;-) Gissar att det finns väldigt mycket att prata om på träningen idag!

Elliot pussas med sin ögonsten Gnista :-)Igår var jag hos mor och far, grillade lite och så. Så kom Leila, Kenth och Gnista över ”en sväng”, vi satt och garvade till kl 4 i morse, då läste jag morgontidningen och åkte hem :-)


Idag har jag och Lorina varit i Jerusalem och badat. Jerusalem är alltså ett bad här, så vi tog inte en snabb-charter, tyvärr :-) Var riktigt skönt att bara sola, bada, sitta och verkligen prata ut om allting. Blev inte mer än ett snabbdopp, fy satan vad kallt!! Desto skönare i solen.

Sen fick jag brev från US i Linköping. Min morfar genomgick ju en gastroskopi dagen innan han gick bort, så jag skrev till dom och bad att få veta vad gastron visade. Så idag fick jag det. Typ allt i magen var inflammerat, magsäcken, matstrupen etc, samt en massa svampbildningar i buken. Det sista som står är ”Pat utskrivs till hemmet välmående”, och ca 10 timmar senare fanns han inte mer. Blev lite jobbigt ett tag, men det gick över.

Nu är det alldeles strax dags för träning!

Sayonara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar