Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 20 augusti 2007

Suverän match och århundradets första städ-ryck

Igår var det dags för match mot Sturefors. Kändes väl lite sådär eftersom de spöat Falerum, som vi spelade 1-1 mot förra helgen, med 11-0… Men det var ju bara att åka dit och byta om och se glad ut! För egen del kändes det riktigt tungt redan på uppvärmningen, hjärna och hjärta ville som fan, men kroppen bara sa ifrån. Benen var som gelé, armerna domnade etc. Jag började matchen i alla fall, men bytte ganska snabbt. Sturefors började riktigt bra, men vi stod emot. I halvtid stod det 0-0, och jag tror inte jag bara talar för mej själv när jag säger att det var till ganska stor förvåning. Ingen av oss hade haft några direkt jättechanser heller.

I andra fick de i alla fall in ett mål, men vår kämpe Linda Lago såg till att ledningen inte blev långvarig. Ett långskott som gick i ribban och så innanför mållinjen. Svårare behövde det ju faktiskt inte vara :-) Så började motståndarna bli trötta, tjafsa och gnälla på domaren och ha sej, då är det ju bara att kämpa på, för då är det lätt att det blir slarv. Men tyvärr så blev det inga fler mål, men vi var hur nöjda som helst med 1-1! Om 1-1 förra matchen kändes som en förlust så var detta absolut en seger!! Sturefors ligger ändå tvåa i tabellen, och vi sjua, tror jag.

Så duschade vi och åkte hem, var hemma vid 20, packade upp och åkte sen till Marcus. Lille gubben, mådde inte alls bra i sin fot :-( Jag åkte hem tidigt i morse när han skulle till jobbet, så tyckte jag att det var dumt att lägga sej, bättre att försöka vända tillbaka dygnet, så jag fick rycket och storstädade. Skurade golven och hade mej, jisses. Och det pinsamma är att det är ju väldigt snart gjort när man väl tar tag i det… Så nu är det i alla fall ganska rent och snyggt här så Elliot får stanna hos mor och far en dag till, så det får se nystädat ut här i alla fall i en dag :-)

Så var jag nere på stan och kollade lite, gjorde lite ärenden, och sen hem och glo på tv. Och här sitter man nu och funderar på vad det ska bli av denna kväll. Har rivit ur alkla lakan ur sängen för tvättning så eventuellt så kanske jag åker och sover nån annanstans i natt… *hmmm* :-) Vi får se!

Puss och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar