Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 9 augusti 2007

Jakten på det svarta guldet

Igår var det dags för den årliga traditionen kräftfiske.

Kändes väl lite sådär väl klockan var 16.30 och regnet stod som spön i backen. Vi rotade fram allt vad regnkläder hette men lagom tills vi skulle åka iväg med båten kl 17.30 så sprack det upp och blev riktigt fint väder!

De gick igenom det vanliga tugget om hur burarna ska hanteras och läggas ut, och sen var det dags för lottning. Vi fick en zon med simavstånd hemifrån så det var lite lagom :-) För första året så var det bara pappa och jag men det gick riktigt bra! Stora problemet för Sandra var som vanligt att agna burarna, fisk är det äckligaste jag vet, levande som död!! Men det funkade i alla fall. Så ut med båten och slänga i burarna och sen upp till Kenth och Leila och fylla på vätskedepåerna :) Sen hem och tända grillen. Kött, potatiskroketter, massa olika såser, nam nam nam!

Sen gjorde vi inte så mycket mer än väntade på att klockan skulle bli 24, så vi kunde hämta upp burarna. Så när som på en jätte-bebis som inte kunde sitta still i båten och dessutom utrustad med en stark bländande ficklampa så gick det hela gallant! :-) Vi fick en hel del, fast det var väldigt mycket smått. De slängde vi tillbaka, de får en ny chans nästa år :-) Resten kokade pappa så det doftade himmelskt i hela huset! Det var årets kräftfiske det! :-)

Litet fotoalbum från dagen:
Kräftfiske-väder, jäääättekul....Efter regn kommer solsken, en vacker bild!
Styrman ser till att vi kommer i alla fall nästan dit vi ska :-)Elliot på sjön för första gången!
Årets fångst!

Idag har jag inte gjort så mycket. Sov till 12, gick upp och tog en macka, sen iväg och träffa Ragnhild. Nu sitter jag här och uppdaterar hemsidan innan träningen.

Pöss pöss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar