Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 4 september 2008

Case closed

Sådär nu lägger jag ner. Orkar inte mera. Jag vill aldrig mer se henne, och jag tror inte hon vill se mej, kan ju hoppas på det i alla fall. Jag vet vad jag har sagt och jag står för allt. Och jag vet vad andra sagt, men inte står för det. Men men, som sagt så skiter jag i det nu. Kan bara gotta mej åt att fortsätter hon som hon gör så kommer det inte hålla i längden. Så att allt som berör detta ämne kommer härmed att fullständigt skitas i, raderas etc. Och att skriva i min gästbok och kasta skit är ju bara löjligt. Men det är ju bra att hon vet om att hon är "förbaskat bra på att få folk att känna sej utanför", att hon "ljuger typ hela tiden och har gjort sen hon var liten", att hon "är livrädd för att själv bli behandlad såsom hon behandlar folk" osv… Jag var väldigt öppen för en diskussion, men det har INGEN vågat. Däremot har jag fått sms och sen detta inlägg i gästboken. Mycket moget! Men nu är det som sagt historia!

Så en börda i livet mindre, fan vad skönt!!

Idag fick stackars snoriga Fredrik ge sej upp tidigt till jobbet för chefen där var på BB. En liten pojk bidde det så småningom så man får önska GRATTIS!! :-) Jag gick upp, duschade och så, sen åkte jag till Pernilla för att hämta växelpengar som hon lyckats få med sej hem. Blev kvar en stund på fika och tjejsnack, så det blev lite brådis ner till Fredrik med panodil för att sen öppna Wallride. Två paket väntade utanför, kul med nya grejer! Men det var hårdvara, brädor, truckar, hjul etc, sånt som jag har noll koll på. Sen kom Ludde från Borka som hade vägarna förbi. Efter ett telefonsamtal mellan honom och Pernilla så blev det att han visade kollektionen för mej ensam. Fan jag tar nog snart över det där stället! ;-) Näe men det var häftigt! Fick skriva ner lite vad jag tyckte var snyggt, sen ska vi diskutera det typ imorrn.

Annars var det en rätt död dag. Folk kommer och går men väldigt få köper nånting. Vad vi än har inne så tycker jag folk mest gnäller. Får vi in kepsar från Ès, Etnies och Emerica så gnäller man för att det inte finns DC-kepsar, har vi svarta och vita skor i "rätt" storlek så borde vi ha mera färgglatt etc etc. En kund har varit inne flera gånger och frågat efter en ryggsäck och idag hittade dom faktiskt en som föll dom i smaken så det var ju konstigt :-)

Imorrn blir det Djurnära igen. Så himla skönt i onsdags, jag kunde ju inte sova på natten p.g.a allt som hänt då, så jag funderade länge på att skita i att gå dit, var sådär pigg när klockan ringde kl 9. Och ont i halsen hade jag också. Men jag är lite för plikttrogen så jag lommade iväg. Och Marie såg ju direkt att det var nåt när jag hade påsar under ögonen ner till knäna, så jag berättade vad som hänt. Himla skönt att prata med nån helt neutral, som knappt känner nån av oss. Och jag sa precis som det var (fakta "så här gick det till", inte någon "min version"), och även hon tyckte ju då att lilla damen betedde sej väldigt illa. Mycket skönt att höra! Så det var riktigt skönt att få prata av sej.

Sen blev det ner till Wallride och fika. Mycket prat där också. Skönt att man har riktiga vänner som lyssnar och bryr sej!

Näe ska väl krypa ner under en filt tillsammans med min söta lilla snorgärs och dra igång en film eller nåt!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar