Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 17 september 2008

Förlovningshelg samt bödelmöte på psyk

Måste ju berätta om vår förlovningshelg! :-)

Började med att jag skjutsade hem Elliot till mor och far på morgonen. Som tur var så hade de varit på fest kvällen innan så det hade inte läst tidningen :-) Lämnade bara av hunden och åkte. Hem och packa. Svårt att veta vad man skulle ha på sej, kanske blev kallt på hästen i skogen? Sen åkte vi. Tog en vända förbi Mc Donalds för lite frukost. När vi kom så fick vi vårt rum, ett jättemysigt rum med fin dubbelsäng. En ask choklad och en flaska vin :-) Vi var helt ensamma i den byggnaden så det var jätteskönt. Sen in i huvudbyggnaden där vi blev serverade kaffe och en maffig räksmörgås, väldigt fin! Sen tog vi det lugnt, gick och vilade och så innan det var dags för hästarna. Så mysiga!! Lite spännande att sitta på en häst igen, längesen sist. Och det gick jättebra! Fick upp henne i tölt några gånger, är ju som att sitta helt still, till skillnad från det vanliga skumpandet. Så vi red i skog och genom gegga och vattenpölar, på asfalterade vägar, uppför backar, ner för backar. Efter två timmar var rundturen slut och det kändes i röven, kan jag lova :-) Sen gick vi och bytte kläder, bytte ringar lite snabbt och smidigt :-) , sen väntade spa-avdelningen. Vi var helt ensamma och hade bastu och stor bubbelpool för oss själva, tror ni det var underbart eller…. :-) Efter ett tag så gick vi till vårt rum och slocknade som stockar :-) Så var det dags för middag. En väldigt god fördrink. Till förrätt fick vi Västerbottenpaj (heter det så??), sen blev det entrecote (heter det så??) och klyftpotatis. Väldigt fint, men jag är ju ganska pipplig med kött så jag hittade lite senor och sånt :-/ Men det som gick att äta var jättegott! :-) Och så kladdkaka till efterrätt (så heter det!). Riktigt fin, helt perfekt kladdig! Så vi blev riktigt mätta och belåtna :-) Sen var det bara sängen som gällde, helt slut efter dagen. Minns inte när jag gick och la mej 21 senast… Somnade iofs inte direkt, mycket att smälta :-) Men tillslut så.

Gick upp 9 och åt en jättefin frukostbuffé. Sen gick vi och snoozade en stund till :-) Sen packade vi och checkade ut kl 11. Kan sammanfatta vistelsen med helt fantastisk!!! Allt var lugnt, gick i lagom takt, utan att det för den delen blev dötid. Man hade tid att verkligen vila upp sej, ta igen sej, bara vara. Och tystnaden. Det var så tyst att jag nästan blev stressad av det :-/ Näe dit återvänder vi garanterat!

När vi checkat ut så tog vi en tur på Omberg, var riktiga friluftsmänniskor och vandrade lite :-) Åkte och kollade Pers sten, Västra väggar, Drottning Ommas borg. Riktigt intressant, man har ju blivit lite hemmablind vad gäller det där stället! Sen åkte vi hem och så hade jag buggkurs på kvällen. Sen blev det köttfärslimpa hos mor och far :-) Tycker det var en helt underbar förlovningshelg!!

Sen tillbaka till verkligheten då… Lite tråkiga saker har hänt, men som jag tyvärr inte kan göra offentliga ännu, men det kommer. Men vem vet, det kanske kommer något gott ur det ändå i slutänden, kanske rent av riktigt gott :-) Fortsättning följer…

Idag var jag på bödelmöte på psyk. Har ju flyttat och därmed hamnat i ett annat områdesteam. Jag har gått fobi-träning hos en läkare som heter Lavinia och hon var jättebra! Så henne har jag bett att få tillbaka, så det sista psykolog-Anna gjorde var att se till att jag fick träffa henne och en ny psykolog, fantastiskt! Och Lavinia var jätterar som vanligt och psykologen Malin verkade helt okej också. Vi kom överens om allihopa att nånting stämmer inte i mitt liv, så vi ska försöka ta reda på vad. De skulle ta upp mej på ronderna och sen diskutera vad som kunde göras. De skulle ev försöka knuffa fram mej i kön till neuropsykiatriska utredningen, alltså den där de ska kolla om jag verkligen har asperger och jag skulle få någon ny att prata med. Så det lät helt fantastiskt bra, men det har det ju gjort fler gånger…. Så jag sa till dom att jag kan tyvärr inte lita på någon, men det känns bra i alla fall, sen är det bara att hoppas att det blir bra också. Blev helt slut av att prata med dom, skulle kunna lägga mej och sova nu. Men bäst att hålla sej vaken, ska försöka laga mat tills Fredrik kommer hem.

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar