Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 8 mars 2009

Måste börja plugga, fartblind i jakt på hundar och Robert Wells på torsdag

Söndag igen. Fasligt vad veckorna går fort! På gott och ont… MÅSTE börja plugga. Än så länge kan jag ju ta det lugnt, jag har gott om tid på mej. Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag vaknade kl 6 i morse och låg och funderade på detta. Dagen började på ett minst sagt mindre avslappnat sätt, med andra ord… Men jag lyckades väl i alla fall planera lite hur jag ska lägga upp det hela. Usch, det var inte igår man satt i skolbänken igen! Senast var nog när jag sökte jobb på G4S och skulle göra nåt slags test i svenska, engelska och matte, men då var det ju oförberett. Men får väl försöka läsa in detta också. Det har ju faktiskt gått ganska bra hittills, kan ju inte neka till det…

Igår fick jag svar på min annons. Eller jag vet inte… Fick ett sms från en som frågade om jag fortfarande höll på med hundmassage? Ingen avsändare eller nåt. Jag svarade att Det gör i allra högsta grad. Då var han/hon/den/det väldigt intresserad för han/hon/den/det hade tre hundar. Vi bestämde att jag skulle komma idag kl 12. Men efteråt har jag funderat väldigt, kan jag lova. Vad lättlurad man är egentligen. Detta skulle ju egentligen kunna vara precis vad som helst :-/ Man blir helt klart lite fartblind i sin jakt på hundar. Men sen, vad svarar man?? Jag är ju inte den som ringer upp, i och med att jag själv vet hur jävligt det är med telefoner. Jag skulle helt klart kunna boka en sån här tid via sms. Fast jag hade i alla fall presenterat mej… Jaja, förhoppningsvis är det bara min skalle som spökar, men Fredrik vet vart jag ska och så i alla fall :-) Förhoppningsvis kan vi skratta gott åt detta efteråt, men måste nog tänka över mina rutiner lite… Får se om jag orkar alla tre hundar idag, var visst en schäfer, en leonberger och sen nån mindre ras. Så jag lär väl ha att göra ett tag :-) Sen skulle jag masserat två chihuahua idag också, men den ägaren har jag inte hört nåt ifrån så jag vet inte hur det blir med det. Kul när det ramlar in lite hundar i alla fall, så får vi hoppas att det går bra!

I fredags var vi hos mor och far. Åt hemmagjord kebabtallrik. Kvällen flöt väl på typ som vanligt. När vi skulle åka hem så blev Fredrik dålig, och det fortsatte hemma. Tycker inte han drack nåt ovanligt, man kan ju undra vad det var i kebabköttet, haha :-) Fast jag kontrollräknade alla djuren! Djuren ja, Hedwig och Elliot börjar få riktigt kul ihop, jädrar vad de springer runt! De andra katterna bryr sej inte nåt vidare. Oliver ska se vad som händer hela tiden, men annars så tittar de inte åt henne.

Vet inte vad som händer nästa vecka. Jag hoppas jag kan få börja praktisera. Men det borde vara dags nu, tycker jag. Sen såg jag att jag hade ju missat att skriva upp pappas julklapp på "Vad händer?" :-/ På torsdag ska ju han och jag till Folkets hus och se Robert Wells! Vi var och såg han och hans trio för….fasen, det är måååånga år sen nu! Och det var riktigt bra! Blir lite mer intimt än på "Rhapsody in rock", föreställningarna. Och vi ska sitta på rad 4, nära och bra :-) Kan ge mej fan på att vi får sitta och se ryggtavlan av Robert hela kvällen eller nåt, haha :-)

Ska väl bege mej iväg och massera hundar då. Wish me luck…

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar