Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 4 mars 2009

Sorglig dag, PM’s och vårdplan

Idag har varit en riktigt sorglig dag!! Maries dobbermann-pojke Spitz hade haft äventyr för sej så i måndags och tisdags hade han kräkts upp två gosenallar. Idag blev han sämre så jag skjutsade in dom till Valla Djursjukhus. Röntgen visade att hans buk var så full av…nånting, så det var tyvärr inte mycket att göra. I sällskap med matte, husse och mej fick han somna in :-( Annars kan jag skämmas för min oblödighet men när det gäller djur…. Då finns det inget som kan hålla tillbaka! Dels var hela situationen väldigt ledsam såklart, men så är ju Spitz så lik min Elliot, bara en sådär 42 kg tyngre… Så många såna jobbiga tankar for genom skallen :-( Tänkte åka förbi och pussa på honom på hemvägen, men det hade jag fasen inte klarat av! Ska pussa på honom på fredag när allt lagt sej lite, och vi ska till mor och far på kvällen! Som sagt, en väldigt jobbig dag, även om Spitz fick ett fint avslut. Nu "dampar" han runt uppe bland molnen och är helt fri från sina smärtor!

I lördags var det Nöjeshallen, PM’s spelade. Hade lite fest här först med mor, far, Pernilla och Jennifher. Käkade chips och kollade på melodifestivalen. Sen bar det av ner mot stan! PM’s var jättebra som vanligt :-)

Annars har jag inte gjort så mycket den här veckan. Jag skulle ju börja praktisera hos en veterinär men nu fick han barn i fredags, så han ska väl få vara hemma och vara pappa lite först :-) Får se när han hör av sej, eller om jag ska göra det!

Jag har varit hos Malin. Vi gjorde upp en vårdplan, vad vi ska jobba med och lite mål och så. Jag hoppas det ska bli bra!

Skallen är rätt stiltje idag, som ni kanske förstår. Jag skriver mer en annan dag!

Ajöken
 

 Himlens go’aste ängel, ikväll tänder vi ett ljus för dej…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar