Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 19 december 2008

12 timmars sömn, Peter Jöback och ”jobb-mobilen” ringde :-)

Vaknade tidigt idag. Eller tidigt, men vid 9 i alla fall. Och nu har jag förhoppningsvis sovit ikapp lite, somnade vid 21 igår. Vi skulle se på film men jag somnade som en sten. Så det var väldigt skönt! Kan ju hoppas jag slipper gå omkring med ögonen i kors ett tag nu, har varit bedrövligt på senaste.

Och i onsdags… Det var fem år sen sist men i onsdags var det dags igen. Efter en god middag på….jaa vad det nu heter, men gamla Bambugården i alla fall, så bar det av in mot Linköping och Cloetta center. Dags för Peter Jöbacks julkonsert. Och den grabben är helt magisk, den saken är klar!! Som jag sagt tidigare, han får packa hur mycket bajs han vill, men en strupe av guld har han, och han stod bra långt fram när gud delade ut skönheten, även den saken är klar….! Rysningarna var riktigt många, kan jag säga :-) Tror två timmar aldrig gått så fort förut, han hade ju knappt börjat förrän det var slut. Så nu är det väl dags om fem år igen då… :-)

Angående bra konserter så såg jag att Smokie spelade på Cinderella igen i slutet av april. Precis när jag förhoppningsvis går Steg 2 i min utbildning. Tyyyypiskt….!!

Fick svar från laboratoriet i Australien angående Robbans DNA-test, och det var "Clear". Alltså bär han inte på HCM-genen, så skönt!!! Hoppas nu bara att han också kan få bli pappa nån gång.

Ska strax iväg till Djurnära. Finns inte mycket grejer kvar nu. På tisdag stänger Djurnära för gott. Lite tråkigt, jag har trivts väldigt bra där! Men nu får vi ro båten i hamn, sen är det bara att vänta och hoppas. På nåt sätt går ju livet alltid vidare….sägs det…

Imorrn har jag två massagebehandlingar. Höll på att hoppa högt när det ringde i "jobb-telefonen" :-) Första samtalet :-) En tjej som ville ha sina två hundar masserade. Får hoppas att det går bra. Jag får väl hålla på och sen se vart det bär. Gav Spitz en behandling igår och han är tacksam. Han ligger still. Ända tills nåt rör sej nån annanstans i alla fall :-)

Nähe, får väl hoppa ur morgonrocken och ge mej iväg. Ska fixa förhoppningsvis sista julklappen innan jag börjar, tänkte jag :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar