Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 26 december 2008

Trevlig julafton, toppen-klappar och annandags-shopping

Julafton kom och gick i år också. Som jag skrev så fick vi även lite snö, så mysigt! Vi åkte till Fredriks föräldrar i Skänninge, drack glögg, åt lunch. Sen åkte vi till mina föräldrar. Kom lagom till Kalle Anka. Sen var det julklappar. Och jag blev riktigt nöjd!! Det brukar jag iofs bli men iår kände jag att precis allt var bra! Linnen går alltid åt, så det hade jag önskat mej av alla. Fick 7 stycken och bara två var samma färg, bra jobbat, familjen! :-) Annars var det lite mer kläder, en bok om hundmassage, ett jättefint halssmycke, presentkort hos frisören, choklad, Tequila rose, en film, kontanter osv. Och jag tror att alla andra blev nöjda också! Sen var det dags för mat igen. Så körde vi lite Sing Star och kareoke. Hade en tryckande huvudvärk hela dagen så jag la mej "tidigt". Typ vid 01. Fina julklappar, god mat, mormor var på bra humör. En riktigt bra julafton!!

Juldagen var slö som juldagen brukar vara. Gick och smååt allt gott som fanns kvar sen julbordet, kollade på film. Sen blev det köttfärssås och makaroner, precis lagom sådär dagen efter :-) Och sen mera kareoke. Vi åkte hem med Micke kl 23, himla snäll han är!!

Idag skulle Fredrik upp och jobba. Och jag vaknade skapligt också, gick upp 10, duschade, knallade ner på stan. Hade tittat ut en fin vinterjacka på Intersport, och efter mycket letande så hittade jag den. Jättesnygg och skön faktiskt! Nedsatt från 700 till 350, det är lagom. Så nu slipper jag frysa. Shoppade ganska ordentligt faktiskt. Jacka, 2 oversize-tunikor, jeans, en stickad längre kofta. Kul att handla lite ibland. Blev ganska billigt också faktiskt, kul med rea :-) Jag är ju inte den som shoppar loss direkt annars.

Nu blev jag bara slö. Sitter i soffan och tar det lugnt. Har kärat ner mej i en tavla på Shape, men 1995:- är lite maffigt… Tänkte kolla om de sänkt den något. Ska snart ringa hem så jag får min bil också, den råkade bli kvar hos mor och far igår :-) Annars blir nog dagen lugn. Är lite sugen på att gå ut men sparar nog dom pengarna. På tal om att gå ut så har jag uppdaterat "Vad händer?"-sidan. Mycket dans blev det… :-) Visst fan, måste anmäla mej till buggkurs också!

Ha en god fortsättning nu!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar