Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 9 december 2008

Serva bilen, min första kund, Fredrik på utbildning och allmänt drägligt

Sitter och är riktigt trötter. Fick ju gå upp nästan mitt i natten för att åka ut på landet och få bilen servad. Skitkallt var det, tur att jag laddat upp med långkallingar och raggsockor :-) Men bilen fick ny olja, nytt filter och sen är det ju alltid trevligt att träffa Micke! Sen lyckades han även med att pöta ner min antenn. Jag råkade missa den när jag körde bilen i tvätten senast så den blev krökt. Så nu har jag inte vågat tvätta bilen ifall den skulle gå av helt. Men Micke lyckades, så på hemvägen fick sej lilla kärran en tur genom skuren! :-)

En frukostburgare på Mc Donalds och sen ut till Djurnära. Hade en bra dag idag. Många trevliga kunder, sålde bra och så. Visst, vi har inte mycket kvar, men lyckas få iväg lite godis och så. Sen visste jag även vilken flaska som innehöll Omega 3 och vad det var bra för, jisses vad jag börjar lära mej! :-) Ungefär lagom tills det är dags att lägga ner… :-/

Sen fick jag även min första kund till mitt kommande yrke som hundmassör. Jag har hållt på med mina anslag och mina visitkort ett tag nu och idag kom det in ett jättetrevligt par, de tyckte det lät spännande och jag skulle absolut få öva på deras hund! Jag sa att de skulle ringa numret på kortet men de ville boka en tid direkt i butiken. Jädrar vad påtagligt och verkligt det hela blev helt plötsligt… Jag började ursäkta att jag nog inte skulle kunna så mycket eftersom jag bara gått steg 1 av 4, men hon sa att jag i alla fall skulle kunna mer än henne, och det har hon förhoppningsvis rätt i :-) De gick t.o.m ut och hämtade hunden så jag fick hälsa på den. En jättemysig blandis var det! Vi ska förhoppningsvis komma överens :-) Så på måndag kl 11… Har varit många som tyckt att det låtit spännande så jag hoppas att jag snart får fler kunder :-) En tjej hade två hundar på 12 och 15 år, hon undrade om inte hennes hundar var för gamla för att masseras. Men jag gick igång med att Tvärtom så är det jättebra för deras leder, cirkulationen osv. Lite affärsmässig känner jag mej allt redan :-)

Näe men jag tror att livet känns ganska bra för tillfället. Jag ska som sagt iväg på min kurs, kunna börja med massagen på riktigt. Sen har jag kommit något jag kan komplettera hundmassagen med, men det får bli ett senare projekt :-) Och helst skulle jag ju vilja ha ett halvtidsjobb att kunna luta mej tillbaka mot om företaget inte skulle gå så bra. Och vem vet…. Jag önskar och hoppas att jag har lite vittring i alla fall… :-) Och så har jag ju min älskade sambo som allt bara blir bättre och bättre med. Det känns verkligen att det är just honom som jag vill leva mitt liv med! Kroppaskrället har väl sitt eget liv, men det får man väl försöka leva med. Så länge lederna känner sej någorlunda krya så är jag nöjd. Jag ska ju för fan jobba med kroppen nu…!! Och jag vet ju sen innan att rörelse och motion bara gör gott. Psyket är lite sådär, men jag börjar tro att jag är född sån och ska dö sån :-)

Sen har jag gått och funderat på hur jag ska klara helgen i Göteborg ekonomiskt, har det som vanligt rätt dassigt, men så fick jag ett oväntat tillskott! Oj vad glad jag blev!!!! Jag tackar och bugar ödmjukast :-) Så nu ska det nog ordna sej!

Nu väntar jag bara på att hämta Fredrik från tåget. Han har varit på utbildning i Stockholm. Undra om han har lärt sej något :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar