Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 6 december 2008

Kryssning, jobbat ensam och handledarutbildning

Då har vi gått in i december då. Hiskerligt vad vad tiden går fort, snart jul ju! Och på torsdag kväll åker jag ner till Göteborg för att utbilda mej. Ska bli så jäkla spännande och kul!! Och riktigt pirrigt, gillar ju inte riktigt nytt folk, okända vägar osv. Men jag ska försöka förbereda mej :-)

I onsdags var det dags för kryssning igen! Jag, pappa och Fredrik. Denna gång hittade vi en krog i närheten så vi slapp sitta på terminalen och uggla i nästan två timmar. Så kom vi på båten och det blev det vanliga: "Någon" käkade upp alla Marianne-karameller, vi gick och åt julbord, riktigt fint, vi gick och handlade, satt i hytten och drack vodka-redbull, farsgubben blev en smula trötter så han fick blunda en stund, Fredrik och jag gick upp till trubaduren. Var kul att träffa Janne igen, det var ett tag sen nu! Och han hade inte tränat ett dugg på rikssvenska, hade stora problem att höra vad karln sa :-) Tur att han spelar och sjunger desto bättre :-) Hälsa gärna på honom här . Sen kom far upp och sällskapade, vi hade verkligen jättekul! När Janne tyckte att han spelat klart så blev det danssalongen och ett av Sveriges absolut hetaste dansband, Arvingarna. Blev lite dans och lite fjortis-hoppochskutt längst fram :-) Sen var vi trötta så det blev läggdags.

Dagen efter var Fredrik lite slö så pappa och jag gick själva och kollade på Arvingarna. Träffade nån gök från Halmstad som bjöd på öl så jädrar vad det snurrade till, haha :-) Sen var det dags att gå av och sätta sej på den härliga bussen hem. Somnade som en stock. Korv och mos i Nyköpingsbro, sen var det bara resten kvar. Det var en mycket trevlig resa! :-)

Igår var jag på Djurnära och hjälpte Marie. Hon skulle på begravning så jag höll koll på butiken. Kul att känna att jag faktiskt fixar att sköta butiken en stund ensam! Sen åkte jag och hämtade Elliot. Mor och far skulle ut så han var hos oss över natten. Jädra jobbigt att försöka sova när han ligger precis överallt. Och det är en chihuahua, helt galet…! Och bättre preventivmedel får man leta efter så grannarna var nog glada, hahaha :-)

Idag har jag och Fredrik suttit på körskolan hela förmiddagen, handledarutbildning. Se nu ska vi ut och köra bil :-) Blir det inte skilsmässa nu så blir det ju aldrig :-) Var intressant att sätta sej i skolbänken igen. Men det är väl bara att vänja sej, ska ju som sagt iväg nästa helg. Vet inte om förmiddagen gav något vidare egentligen. Visst, det var intressant, men att man ska vara aktsam och hålla sej undan från sprit i samband med trafik var ju ingen nyhet direkt. Men Roffe är en riktigt bra lärare, måste jag säga! Var hela sex år sen jag gick hos honom, jädrar vad tiden går!!

Nu ska vi laga lördagsmiddag; makaroner och korv och sen senare blir det vin, räkor och vitlöksbröd, mumselimuns!!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar