Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 29 november 2008

Kattens dag, putsat fönster och ultraljudade katter

Då har vi äntligen haft Kattens dag då. Och det gick väl ganska bra tillslut ändå. Jag fick ett återbud sent igår kväll så alla mina grabbar fick följa med och fylla upp en bur. Och det märktes att det var längesen de var iväg, ville INTE vara utanför buren, låg mest och kikade bara. Men folk tyckte dom var jättefina!

Och nu har jag gjort det… Putsat fönster :-) Jag hoppas det gick bra, men det lär väl synas hur bra jag lyckades när solen skiner… Nu sitter stakarna och stjärnorna där dom ska. Riktigt mysigt! Sitter och tar det lugnt med en glögg. Ska snart iväg på möte med kattklubben. Kul att höra vad de har att säga. Sen skulle det bli mat, exotisk planka. Kan ju hoppas att det är nåt mer än ananas :-)

Och båda katterna blev ua i Norsholm, så skönt!! De var jätteduktiga! Rasmus låg snällt och fint medan han blev ultraljudad, Robban var det lite mera fart på. Vi var tre stycken som fick hålla i honom. Sen drog de lite blod på honom också, och då satt han still. Så fick jag hjälp att göra dna-test, skrapa lite i munnen på honom. Så skickade jag iväg blodet till Finland för blodgruppering och dna’t åkte till Australien. Har lagt upp honom som avelshane på Scandinavian ragdollclub nu, kan ju hoppas att nån blir intresserad av honom.

Så hoppas jag att jag redan raggat lite "kunder" till massagen också. Först kom en tjej in i butiken som hade 7 hundar och jag var hjärtligt välkommen till dom och nästa hade 6 hundar. Så förhoppningsvis har jag kastat ut lite krokar. Det jobbiga är att jag inte har en aning om vad jag ska göra ännu. Hur går en behandling till osv. Längtar efter att få gå första kurstillfället nu så jag kan sätta igång med mitt.

Näe nu ska jag bara ta det lugnt innan mötet.

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar