Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 11 november 2008

Motgång, jägermeister, utredning och julklappsbestyr

Då har man stött på en liten motgång igen… Varför inte liksom. Inget jag kan gå in på i detalj, men för mej så det handlar om min utbildning. Jag hoppas jag kommer hinna klart under den tidsperiod som jag planerat. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mej till. Återkommer om detta när jag har mer information att lämna.

Annars så pluggar jag på :-) Vet inte ens om jag verkligen skulle plugga in muskelnamnen på latin, men gissar att det absolut inte är fel att göra det. Kanske inte lära sej allt helt flytande, men att kunna känna igen och veta vad det handlar om och så. Ju mindre jag behöver sitta i ett rum och råplugga på ett vandrarhem, ju bättre!

Pappa var på kryssning i helgen, så i lördags var jag och sällskapade mamma. Vi käkade mat, lyssnade på musik, spelade spel. Mitt i "Så det kan låta" så åkte Jägermeistern fram. Då kunde vi plötsligt det mesta :-) Sen vet jag inte vart tiden tog vägen. Halv fyra på morgonen tog jag en taxi hem. På söndagen var vi bjudna på lite Fars dag-firande hos Fredriks föräldrar i Skänninge. Strax innan 13 släpade jag mej upp ur sängen, ut i vardagsrummet. Där satt Fredrik. Han tittade på mej i två sekunder, sen sa han bara "Jag tar bussen…". Vette fan, lite sliten kände jag mej, men sååå farligt var det väl inte?? :-)

Igår fortsatte min utredning på psyk. Många frågor blev det, satt där i nästan två timmar. Men det var inget jobbigt, nu jobbar vi mer "på ytan", pratar om hur livet är och har varit mer konkret, går inte in på djupet och försöker analysera eller förstå. Så det går jättebra! Men man blir ganska förnärmad; detta skulle ju gjorts för typ 10 år sen eller nåt!! Det finns ju uppenbarligen resurser bara de vill. Nästa vecka fortsätter vi. Ska vara där totalt tre timmar uppdelat på två dagar. Skulle visst börja med praktiska övningar.

Sen gick jag till Djurnära. En ganska ledsam dag; en vän till Marie hade precis förlorat sin pappa och på morgonen var Malin och tog bort sin dobberman-tik Ezza. Inget trevligt nånstans :-( Skönt att man kan hjälpa till lite och avlasta i butiken.

Idag gick jag till Pernilla. Hon hade fått in provkollektioner så det fanns massor snyggt!! Blev lite shopping faktiskt :-)

Julen ligger som ett mörkt moln… Idag var vi på Jysk och shoppade lite. Tänkte ha ett ljus-nät i vårt stora sovrumsfönster, så ett sånt köpte vi. Tror det kan bli ganska häftigt! Sen har jag även kommit igång med julklapparna på allvar. Känns som man nog tar sej igenom detta i år också :-) Det största problemet är fasen vad jag själv önskar mej :-/ Gillar inte att säga något "bara för att", och det är inget jag känner att jag verkligen behöver. Jag tycker ju det är skoj när folk gör som jag; använder sin fantasi! :-) Tycker det är så de bästa presenterna kommer till. När man får sånt som man inte ens tänkt på själv att man behöver. Eller något som helt enkelt bara passar. Tyvärr tycker då inte alla som jag :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar