Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 24 november 2008

Egoistisk kväll, slutet för Djurnära, myrkryp, brist på tårar och snöfall

Idag är det…bittert, är nog ett bra ord. Och jag vill göra klart direkt att det inte är personligt mot någon, jag har full förståelse för att situationen är som den är. Men ändå så måste jag få vara lite egoistisk.

Idag gick vi alltså ut med att Djurnära kommer att läggas ner. Tror det var skönt för Marie att kunna säga det till kunderna. Jag tyckte det i alla fall. Många kunder blev förvånade och tyckte det var SÅ tråkigt. "Å vad ledsna ni måste vara, Å vad jobbigt ni måste ha det, Å hur ska ni orka arrangera Kattens dag??" osv. Och visst, det har varit och är riktigt jobbigt, men vad ska man göra?? Man sitter i båten och det är bara till att ro den i hamn. Jag tror detta kommer gå bra, Marie är en av de starkaste människor jag träffat, så hon kommer fixa detta! Och förhoppningsvis med en riktigt lycklig utgång, men det projektet är fortfarande hemligt :-)

Sen till det lite mer egoistiska då… Jag tänker lite i dom banorna att vart ska jag ta vägen nu?? Jag skulle ju få vara på Djurnära under min utbildning. Och jag var säker på att jag skulle klara den på ett halvår, istället för ett år som är rekommenderat, jag skulle ju träffa hundar varje dag, skulle lätt få ihop 80 behandlingstillfällen. Men hur ska det bli nu?? För det första, vad säger arbetsförmedlingen om det hela? Ska jag leta på en ny praktikplats? Ska jag gå halvtid där och sen utöver det massera hundar? Om nu kursen skulle ta ett år, vad ska jag göra under tiden? Jag vill ju börja göra reklamblad till mina behandligar, men svårt när man inte har en aning om vart man ska vara :-/ Mycket sånt gör att man inte känner sej lugn för fem öre. Och sen som vanligt; varför just jag?? Varför kan jag aldrig få känna mej trygg?? (Idag kan väl ingen känna sej lugn men jag har egoistisk kväll ikväll). Jag behöver veta lite hur framtiden ser ut för att kunna känna mej lugn, och jag har aldrig nånsin haft en aning. Man har gått mot ett svart hål bara. Nu trodde jag för första gången i livet att min framtid var säkrad ett tag framöver i alla fall, men efter 23/12 har jag inte en aning om vad som händer. Men vem vet, det kanske får en lösning, förhoppningsvis ganska snart… Men som sagt, hemligt hemligt :-)

Det har varit rätt bittert på senaste. Myrkryp i kroppen, ångestanfall och såna grejer. Vet inte om det kan höra ihop med utredningen på psyk som jag håller på med, fast den har ju inte varit jobbig så, är mer att hjärnan fått arbeta ordentligt. Det är bara mycket med allt, helt enkelt. Allt med Djurnära, min utbildning, julen, framtiden, folk som "tjatar" från olika håll om ditt och datt. Jag skulle nog behöva gråta ut riktigt ordentligt. Den funktionen har jag knappt i nyktert tillstånd. Senast jag bölade så där verkligt skönt var hos tandläkaren när jag var fullproppad med lugnande. Skulle behöva tömma behållaren emellanåt.

Nu har det snart snöat ett helt dygn. Hoppas nu att det blir kallt så att den får ligga kvar. Gick hem från Djurnära idag, och det är ju riktigt mysigt att knalla omkring i snöfall. Nu var jag inte ordentligt klädd så det blev lite kallt, men ändå :-) Har inte hunnit få på vintersulorna på bilen än bara, måste se till att få det gjort ganska snart, om det här vädret ska fortsätta.

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar