Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 18 november 2008

Neurolog, kattmassage, Maximus och specialar-buggkurs

Nu har jag ganska så precis kommit hem från sjukhuset. Har varit på återbesök hos neurologen Han är jättebra! Tror jag i alla fall. Väldigt snäll och trevlig. Men jag kan inte riktigt bestämma mej om han inte tar mej på allvar eller om han bara är en sån där jobbigt positiv människa. Det är ju absolut inget fel på mej, jag har en så ljus framtid, livet ligger för mej, jag har alla chanser i världen etc. Att jag skulle ha asperger bara skrattade han åt. Jag har bara en skev självbild och ett riktigt dåligt självförtroende. Men liksom, har jag gått runt och känt mej som en levande död i nästan 10 år, för att jag har "en skev självbild"…? Jag undrar det. Men visst är det lite skönt när någon tror på ‘en.

När jag kom hem så anmälde jag mej till kattmassageutbildning. Det var rabatt så jag tyckte det var lika bäst. Det var bara en dag och jag skulle få reseersättning från försäkringskassan, så varför inte. Tror det kan vara användbart i mitt jobb sen. Om inte annat så har jag ju tre egna katter som skulle må bra av att varva ner emellanåt :-)

24-års-fingrar och 7-veckors-fingrar :-)Igår träffade jag Mindy och Maximus. Var så längesen jag träffade henne, tror inte vi setts sen skolan! Himla kul att hon ville ta en fika när hon ändå var i stan. Inte varje dag man är barnvakt åt en 7-veckorsbebis :-) Jag såg till honom medan Mindy klippte sej. Och han var så snäll så, låg och gurglade lite bara. Fast jag är glad att jag inte är sån jätte-barn-älskande människa, som måste ha en egen så fort jag ser andras. Visst, de är söta, speciellt när de är tysta, men det jobbet det innebär… Bara det att ta sej runt med en stor barnvagn. Köra bandvagn vore nästan smidigare :-) Sen har jag ju fullt upp med mitt nu. Neurologen frågade förresten om jag var bra på engelska. Jag sa att min engelska är ganska värdelös. Då sa han att det kanske vore lägligt att träna upp den, för att i USA finns det hur mycket som helst inom just hundbranschen. Och visst vore det fantastiskt kul med kanske "bara" en utbildning nånstans "over there"… Han satte mina tankar i rullning ytterligare, kan man säga :-) Så det blir nog barnlöst ytterligare en tid :-)

Kvällen igår var inget rolig alls :-( Skulle anmält mej till kattmassagen redan då, men fick såna här tankar, Varför ska jag göra det?? Vad är det att lägga pengar på?? Kommer jag ens klara hundmassagen?? Inbillar jag mej att detta är nåt jag kommer leva på?? Jag orkar inte åka hemifrån för att gå kurser!! osv osv. Och kryp i kroppen, rysningar, tryck i bröstet. Ånget, på ren svenska. Tog en attarax och jag tror jag landade lite. Kollade på "Färjan", och vem kan ha ångest när man ser en människa som Håkan?? :-) Detta stolpskott lär få nåt slags pris på nån tv-gala i framtiden :-) Så jag tror det blev bättre. Jag somnade gott sen i alla fall.

Fan vad jag hatar detta väder!!! Ska strax knalla ner till Wallride och hjälpa Pernilla lite. Ut i pisseregnet bara… Tur att man har nära till stan så man kan gå, skit att man har nära till stan så man kan gå när det regnar…

Ikväll var det nån träff i bugg-lokalen. Folk från alla kategorier skulle visst vara där. Tävlingsdansare och neråt. Ska bli riktigt spännande! Ute så dansar man ju aldrig med nån som är sådär riktigt bra. Som jag brukar säga: "De duktiga dansar bara med varandra". Och jag är ju inte den som har det självförtroendet att man bara kliver fram och bjuder upp. Så jag hoppas på några riktigt intressanta danser ikväll!

Nähe, ska packa ihop danskläder och sen bege mej till Wallride.

Ajöken


Jo förresten! Igår hade jag 18 besökare på min sida, det var nog rekord. Och INGEN skrev nåt i gästboken. Vilka vänner man har… ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar