Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 26 november 2008

Vad i helvete håller jag på med egentligen…??…

…sa de på Starta eget-infodagen att vi skulle tänka både en och två och tre gånger under resans gång. Men jag har väl egentligen inte, för första gången på år och dar, inte varit så värst negativ, har varit säker på att min verksamhet ska funka i alla fall så pass bra att jag i värsta fall i alla fall måste söka ett halvtidsjobb. Men på senaste tiden så har även den bollen i skallen börjat snurra. Till att börja med så har jag upptäckt att det finns bra många fler hundmassörer än vad som Svenska Hundmassageföreningen visade… Enligt deras karta så ska jag ha ett område från Jönköping, till Nyköping, till Lindesberg utan direkt konkurrens. Men efter lite efterforskningar så visade det sig att jag hade SÅ fel. Det finns bl.a. en i Olshammar, ca 2 mil härifrån, flera i Linköping. Sen har jag inte vågat undersöka mera. Jag skulle krascha totalt. Det känns som att jag gör vad jag kan, så gott jag kan, marknadsför mej på diverse sätt, sen får det väl bära eller brista. Är ändå ganska stolt över mej själv som tar det här steget. Sen idag gjorde jag en kul grej: Jag gjorde min första "riktiga" annons! Jag satt och kollade runt på hemsidor tillhörande olika hundklubbar här i närheten, och så såg jag att två stycken hade en klubbtidning som hade annonsstopp runt 30 nov-1 dec. Så jag tänkte "Äh, va’ fan!" så jag drog iväg ett mail till ansvarig och frågade om man fick skicka in en annons. Och ett svar fick jag. Så i nästa nummer av Mjölby Brukshundklubbs klubbtidning "Högbyrackan" så kommer det finnas en annons där en hundmassör-studerande tjej söker hundar till sina övningsbehandlingar… :-) Det känns jättekul!! Tror jag… Lite spännande samtidigt, i och med detta så blir det på riktigt. Efter min första kurs nu i december ska jag vara så pass professionell och ha så pass mycket kunskap att jag kan genomföra en massagebehandling. Det känns riktigt stort faktiskt…! Himla skoj att göra annonser faktiskt! Har världens bästa program Publisher och världens bästa pojkvän Fredrik till hjälp! :-)

Annars så är det väl lite bättre i det stora hela, tror jag. Börjar få lite mer ordning på Kattens Dag, förhoppningsvis så vet jag vilka katter som ska vara med. Jag fick pengar igår så nu får man väl känna sej rik några dagar i alla fall :-) Är i princip klar med julklapparna och december har inte ens börjat :-) Har köpt det jag "måste", sen om jag hittar någon bonusgrej till någon så må det väl vara hänt :-) Det ordnade sej i år igen, även om det som vanligt kändes lite smått oöverkomligt från början. Hoppas bara det ordnar sej för alla andra också :-) Det är bara adventsstädningen som stör mej, putsa fönster, sätta upp stjärnor och ljusstakar och sånt. Har ingen aning om när jag ska hinna, för det första, sen kommer fönsterputsningen bli ett riktigt äventyr. Sen är det garanterat sladdar osv som inte kommer räcka till uttagen. Det kommer bli en riktigt spännande helg!

Imorrn blir det fullt upp. Först ska jag åka med Rasmus och Robban till Norsholm. De ska ultraljuda hjärta och njurar. Robban ska kollas för att komma in i avelshaneregistret och Rasmus ska bara kontrolleras. Rasmus har nog fått sin sista kull nu, han får bli pensionär. Tror han skulle tycka det var skönt, sen börjar det bli ohållbart att ha två fertila hanar tillsammans. Vore kul om någon visade intresse för Robban, han är riktigt fin!! Stor och go’, perfekta markeringar, härlig päls! Han ska även blodgrupperas, så han kommer få ett litet stick. Jag är inte avundsjuk… Men det ska nog gå bra, de är så duktiga, mina grabbar!

Sen hinner jag nog inte mer än hem så ska jag till Per-Åke på Arbetsförmedlingen. Vi ska diskutera finansieringen av min utbildning. Som det är nu så får jag betala hela kostnaden själv, men det tycker inte Per-Åke är riktigt rimligt. Han gör ett makalöst jobb, han ringer och han hör sej för och fixar och ordnar och styr, allt för att hjälpa mej så mycket som möjligt! Eventuellt har han hittat en kontakt som kan vara riktigt användbar. Det är bara att vänta och hoppas. Sen ska vi väl antagligen diskutera framtiden lite också. Har ju inte en aning om vad jag gör efter nyår, som det är nu. Masserar hundar förhoppningsvis, men något mer…??

Sen blir det ut till Djurnära och göra lite nytta. Förbereda lite för Kattens dag på lördag och så.

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar