Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 16 november 2008

Hysch-hysch, kväll på Wetternmagasinet och stabilare inkomst önskas

Det känns som att nästan hela mitt liv består av hysch-hysch nu. Känns som jag knappt kan skriva något längre! Mitt eget liv är till största delen privat just nu. Mina utredningar vill jag inte gå in på förrän de är klara, likaså mina framtidsplaner håller jag för mej själv till jag vet vad som händer. Sen händer det väldigt mycket runt omkring mej nu som verkligen påverkar mej, men det är heller inget jag kan gå ut med, för då är risken stor att jag skadar nån annan. Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, hihi :-)

I fredags blev det i alla fall en utekväll. Jag, Pernilla, Jennifher och Mickis satt hemma hos Pernilla och käkade chips och pratade skit. Sen tog vi en taxi in till Wetternmagasinet, och där har det verkligen blivit fint och fräscht!! Käkade lite mat, de andra körde black and white, men det är inget för en annan så det fick bli hamburgertallrik. Och ingen dålig sån heller! Nån jalapenodressing och sen istället för pommes, typ våffelpotatis. Mycket gott!! Och jag tror fasen jag blev mättare än "finsmakar"-folket, hihi :-) Sen gick vi ner en våning, drack öl, dansade och hade oss. En överförfriskad gammal gubbe kom fram och ville dansa. Jag sa att jag bara dansar bugg, men det var helt okej för honom. Hade säkert kunnat sägt flamenco också… Men hur som helst, nu jävlar, tänkte jag, siktade in mig på hjärtinfarkt, studsade upp och for runt med gubben. Och faktiskt, han var helt okej! Inga avancerade turer, men han höll takt och så och det är fasen inte alla som klarar av det ens i nyktert tillstånd. Sen blev det foxtrotkurs med Jennifher och Mickis :-) Skönt med någon som inte försöker typ bli ett med mej, utan den gamla hederliga folkdans-foxtroten :-) Vid 12 gick vi hem, skulle ju båda upp kl 10. Men det var en riktigt trevlig kväll!

Igår hjälpte jag Marie på Djurnära. Vi hade ganska bra med kunder, men folk var ute efter rätt "konstiga" grejer. Veterinär-foder, elektronisk kattlucka, tanter som kom in med en tom foderpåse och skulle absolut ha exakt samma till lilla Fia för det har hon ätit i 12 år etc. Men det var kul ändå och skönt att komma upp skapligt en lördag! Var riktigt välmående, tillskillnad från Fredrik, hihihi :-) Var uppe hos Pernilla på Wallride och hon var också en aning sliten :-)

Idag är det buggkurs igen. Inte många gånger kvar nu. Men det går verkligen framåt, det är kul! Fast det är inte mycket som vi lär oss där som folk verkligen använder ute. Är mest gamla sortens bugg, slit och dra i armarna. Men en del kan den nya, men sen är det ofta ganska ont om plats på golvet så man kan inte göra några avancerade turer för det. Ikväll spelar Casanovas i Ljungsbro. Har inte bestämt mej om jag ska dit. Har egentligen inte ekonomi och sen är det tyvärr så att den där kletiga kladdiga foxtroten avskräcker mej en del :-/ Vi får se hur jag gör. Blir vi ett gäng från kursen så åker jag säkert.

Vet inte om jag börjar få nån slags 25-årskris, har börjat tänka så mycket "om", "varför", "hur" osv. Inte för att jag inte trivs med mitt liv, för första gången på jag vet inte hur länge så gör jag verkligen det!! Det är väl egentligen bara av ren nyfikenhet som jag undrar hur livet hade kunnat bli. Både gott och ont. Hur hade livet sett ut om jag inte gått förbannade omvårdnad på gymnasiet? Hur hade det varit om jag och min första pojkvän tagit trean vi tittade på i Skänninge? Om jag hade fått hjälp och utredning tidigare, hade något varit annorlunda då? Tänk om min mobil inte fått för sej att gå sönder den där dagen, om jag inte åkt just den tiden, vad hade hänt då?? osv osv. Vaddå vara mästare i att älta saker… Fast det är inget som är direkt jobbigt, men det tar ju upp en del plats i skallen. Är ju inget som går att göra något åt ändå, men det är ju just det som är lite av charmen med det hela. Det enda som skulle kunna få mitt liv bättre nu, i det stora hela, är bättre ekonomi. Inte behöva vända på precis varenda krona, månad ut och månad in. Klart jag unnar mej saker, men då får ju något annat stå undan. Skulle ju gärna både vilja åka och dansa och kunna åka och handla den veckan. Men vi hankar oss fram utan lån och sånt och det är riktigt skönt! Men man skulle ju nån gång vilja känna på hur det är att ha lite mera inkomst, kunna spara lite och så.

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar