Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 2 november 2008

Sannex i Tranås

Jädrar vad kul det var i Tranås igår!! Precis lagom med folk, man kunde dansa obehindrat. Dom flesta danser är riktigt roliga, men visst finns även motsatsen. Råkade på en stjärna igår, extremt överfrörfriskad märkte jag för sent, och det fanns inte en tillstymmelse till takt i den karln. Slet och drog, skulle snurra, var säker på att jag skulle hamna i staketet flera gånger. Och släppte inte händerna i snurrarna, utan höll dom i järngrepp, det knakade och brakade i handlederna, jag hann tänka att det här slutar inte lyckligt och jävlar vad jag ska stämma karl-helvetet då!! Men jag kom undan med några svullna fingrar. Det är synd att det ska finnas såna idioter på så trevliga ställen. Men majoriteten är riktigt trevliga och erbjuder riktigt rolig dans! Jag gillar mest den typen av bugg som jag går och lär mej, då killen visar genom att trycka mina händer åt olika håll och då ge signaler hur jag ska snurra. Den gamla varianten som mest går ut på att slita och dra. Aj aj vad det känns i axlarna :-( Buggen är skitkul, men foxtrot… Jag bara avskyr det!! Kan grundstegen och det finns en del som nöjer sej med dom. Sen finns det de som inte verkar gå efter nåt mönster alls, trampar lite som de känner, snurrar, drar iväg etc. Näe aldrig har man så många ben som då! Sen kommer man lite för nära folk som man inte alltid vill vara nära. Foxtrot är nödvändigt ont, helt klart! Men Sannex var en trevlig överraskning, riktigt bra!! Man är ju så van vid Casanovas så det var kul att höra lite andra låtar. Hoppas det blir fler gånger!

Annars är det en lugn solig söndag. Lär väl sitta i pyjamasen tills det är dags för buggkurs 16.30. Ska bli skoj, är ju två veckor sen nu! Först var vi för få så det ställdes in, sen förra veckan var det inget för att det var skollov så alla var bortresta. Så det var kul att träffa det folket igen. Och kunda breda ut sej ordentligt på golvet med snurrar och sånt :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar