Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 12 januari 2009

Lätt kaos, massagebehandlingar, inställd foxtrot och ljusparty

Några dagar sen jag skrev nu. Inget speciellt har väl hänt. Eller det har det väl… Skallen har varit totalt i kaos, och det av en anledning som jag inte vill skriva om här. Men en händelse fick mej att tänka, tänka bakåt. Och det där kan jag inte riktigt släppa nu. Så tack så jävla mycket…!

Jag har börjat lite på allvar med mina massagebehandlingar. Jag hade två whippet som var helt fantastiska hundar! Man känner ju i princip varenda muskel på dom och de lät sej verkligen masseras. Idag hade jag två småhundar. Och det är riktigt krångligt! Man kan inte alls använda sej av samma grepp och så. Lite pilligt att komma på hur man ska bearbeta muskeln på bästa sätt. Men kul att det verkar vara igång i alla fall! Förhoppningsvis så får jag ihop mina behandlingar. Hoppas bara jag får ner det hela i fingrarna också. Nu är det bara typ "jaa men jag bearbetar muskel för muskel så får vi se". Jag känner absolut ingenting. Skulle vilja känna hur det SKA kännas, hur det INTE ska kännas, jag har ju inte en aning om vad jag ska gå på! Och jämföra hundar emellan tycker jag också är skitsvårt! Känner om den ena är mindre musklad än den andra, men det är typ det.

I lördags skulle jag på foxtrot-kurs. Bakfull och dan släpade jag mej iväg till Södergården. Var ju inte en människa där. Så det var bara att åka hem igen. Mailade och frågade vad som hänt, och då var det inställt p.g.a för få deltagare. Och så hade de "tyvärr glömt" att meddela mej det… Hyggligt. Och direkt igen… Nu känner ju inte den här människan mej alls så detta tar jag faktiskt inte personligt. Men ändå. Bortglömd, någon har rent av skitit i ‘en igen. Det var uppenbarligen bara mej som de glömt meddela. Precis som på fotbollstiden. "Oj, jag GLÖMDE visst tala om att träningen var flyttad…..!"… Det var ju inte riktigt vad jag behövde just nu, så att säga. Jaja, får väl hoppas det blir av fler gånger!

Idag har jag varit på ljusparty hos Elliots uppfödare Maria i Söderköping. Var kul att se henne igen, var jättelängesen!! Så det hade hänt mycket, hundar hade kommit och gått, ungarna hade vuxit nåt enormt. Och lite ljus köpte jag också. Gillar deras doftljus, de är riktigt bra! Sen håller Maria på att bli återförsäljare av Partylite’s produkter, så då ska hon åka runt och ha hand om ett visst antal partyn, visa och informera om prudukterna och så. Så hon frågade om hon inte kunde få komma till Motala och ha ett party hos mej. Och eftersom jag är mitt uppe i ett liknande projekt där jag är starkt beroende av att folk ställer upp för mej, så tvekade jag inte. Så nu får jag en anledning att storstäda :-) Så den 9/2 kl 18 får ni ta med vänner och bekanta och komma och sniffa på ljus :-) Jag som älskar ljus tycker det är jättemysigt, träffas ett gäng, prata skit och titta på olika ljus och ljusstakar. Så det ska bli kul!

Imorrn ska vi ta ett ryck på Djurnära igen. Se hur mycket vi får med denna gång. Vi brukar vara riktigt effektiva bara vi väl sätter igång :-) Sen blir det middag hos mor och far på kvällen. Onsdag ska jag hjälpa till på Wallride. Torsdag ska jag ta en lunch hos Therése och sen ska jag massera hennes Sussie. Ska bli kul, det var längesen vi träffades! Ska försöka få in ett besök hos Annica och Jerker också, hälsa på vår lilla kisse. Hon börjar bli så stor nu, inte långt kvar tills vi får ta hem henne! Måste snart börja slipa på hennes egen sida här!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar