Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 18 januari 2009

Skallen i stiltje, ”Sagan om ringen”, sticka filt och snart kommer hon!

Skallen bara står still. Ännu en stor motgång i livet. Jag börjar vänja mej nu. Varför ens förvänta sej nåt från början?? Funderade på det där igår. Vad jag än tagit mej för så har det gått åt skogen, det är verkligen så! Jag hoppas verkligen på hundmassagen, men det känns svårt. Fast den här veckan har jag haft tre ganska besvärliga behandlingar. Det är inte lätt med småhundar, kan inte alls använda samma grepp och så. Den ena ville absolut inte ha massage. Vi pratade om att det faktiskt finns såna hundar också, det är inget med det, men då går det genom skallen att borde jag förstå varför?? Borde jag kunna läsa av det på nåt sätt? Man ska ju ställa en massa frågor, men jag vill inte ge mej in för djupt och grosa i folks privatliv ännu, jag brukar nöja mej med hur gamla de är, hur länge de varit hos ägare, om de är friska och om det är nåt jag absolut bör veta om. Så att jag vet lite vad jag pillar på. Men i veckan nu ska jag träffa whippetarna igen, dom gillade jag verkligen!! Lugna fina hundar med lite päls :-) Så förhoppningsvis får jag en bättre känsla då.

Men som det är nu så går jag handlingsförlamad. Borde ringa hit och dit, orkar inte, borde skriva ett mail till min handläggare på arbetsförmedlingen och förklara läget, orkar inte. Sen är mina problem av den karaktären att jag inte kan skriva om dom här, inte än i alla fall. Det finns fler människor inblandade och jag vill inte förstöra nåt för dom. Jag hoppas jag får tid på psyk snart, håller på att bli galen. Börjar bli sådär avtrubbad igen, skiter i allt, bryr mej inte om nåt.

Annars går livet sakta. Hjälpte till på Wallride i onsdags, hälsade på Therése och hennes hund Sussie i torsdags. Kul att träffa Therése igen! Vi var typ bästisar på högstadiet. Kul att prata minnen. Så fick jag jättegod mat och så masserade jag Sussie. I fredags gjorde vi ett ryck på Djurnära igen, och nu börjar det bli riktigt tomt och öde där. Imorrn ska vi tvätta burar, jag riktigt längtar, hihihi :-)

Sitter inte vid datorn så mycket nu. Har börjat roa mej med annat. Tog tag i mej själv och började läsa "Sagan om ringen". Känns som nåt man nästan bör göra. Och den är riktigt bra! Men det är tur att jag sett filmen så jag vet hur orcher, hober, Saruman osv ser ut. Så boken känns som enFina filten! komplettering av filmen. Var längesen jag läste! Fast jag kommer inte riktigt till ro med det. Kommer inte i bekvämt läge nånstans. Inte i soffan, inte i sängen. Och sen har jag börjat sticka igen. Beställde en filt i crisp-garn, den är riktigt häftig! Och bara jag fick svära lite så förstod jag mönstret riktigt bra! :-) Sen blev jag så full i garv åt mej själv, när jag fattat ett moment och arbetade med det, så kunde jag inte koncentrera mej på det, utan funderade hela tiden på nästa. "Kommer jag klara det, fattar jag, får jag lägga ner??". Och det är så jag fungerar i det stora hela. Jag kan inte njuta av och koncentrera mej på nuet, jag grubblar och oroar mej ständigt för vad som ska komma. Så stickningen avspeglar mitt liv…

Sen så har vi varit och hälsat på vår lilla kisse igen! Är inte långt kvar tills vi får hem henne, ska bli så kul! Vår lilla bebis!Och hon är verkligen fin, känner mer och mer att vi/jag :-) verkligen valde rätt! Hon är riktigt fin i sina färger! Men det blir till att plugga om, färgbeteckningar och så är inte alls samma som på ragdoll! Vår misse har färgbeteckningen "blåsköldpadds-tabby med vitt", vilket betyder ungefär att hon är både flammig och randig och allt möjligt :-) Men hon är så fin och lekfull! Vi tror vi vet vad vi ska kalla henne, men det är en hemlis än så länge :-) Skönt med nån ljuspunkt i livet i alla fall! Och nån som får användning av min stickade filt :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar