Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 28 januari 2009

Räknar ner, katt-säkra lägenhet, stick-terapi, buggkurs och leta praktikplats

Då är det inte många dagar kvar tills vi får hem vår lilla kisse. Tycker tiden går så fort, inte längesen hon såg ut som en skrynklig liten flodhäst och vi gick och velade om vi skulle ha en katt eller inte :-) Men jag tror inte vi kommer ångra oss, det ska bli så kul!! Har ju alltid velat ha en sphynx, och så lyckades jag få med mej Fredrik på samma bana så det blir underbart! Sitter och väntar på att pappa ska komma och hjälpa oss att "katt-säkra" lägenheten. Det är ju ingen klumpig ragdoll som helst ligger i en hög mitt på golvet vi ska få hem, utan en som helst vill ha lite mer utsikt och överblick. Blir att stabilisera lackhyllor, fästa klösträd i väggen osv. Sen så har vi två speglar som vi ska passa på att sätta upp också. Jag riktigt längtar efter att få slagborra rakt in i grannens vägg, hihihi :-)

Sen så gjorde jag min filt klar igår också, är ju meningen att katten ska få ha den. Och den blev…..intressant! Riktigt riktigt snygg om jag får säga det själv, men jag lade upp för hårt/stickade första varven för löst, så nederdelen är kanske 50 cm bred, medan det jag maskade av högst upp blev nästan en meter brett :-) Men men, jag har redan beställt garn till nästa filt, så då kan jag reparera mina misstag :-) Jag måste säga att pinsamt nog så har stickningen varit den bästa terapi jag har haft på länge! Mönstret var precis lagom svårt. Inte så svårt att jag inte klarade av det, men jag fick tänka hela tiden, räkna, vända håll, jag hade inte tid att tänka på annat! Så istället för att ligga och rulla i sängen på kvällarna så har jag stickat tills jag stupat :-) Så det var riktigt bra, har inte funnits plats för några jobbiga tankar!

l lördags var det dags för en krog-sväng. Lite förfest här med handboll och online-pizza, sen drog vi ner till Nöjeshallen där PM’s spelade. De är så jäkla bra!! Såg dom bara typ en gång förra året, ska absolut bli mera i år! :-)

I måndags var det dags för buggkurs igen. Fortsättning 2. Och jag vet inte… Det var riktigt mycket folk, och överskott på tjejer. Så det blev ingen ordning alls med hur vi skulle byta och så :-/ Och sen är ju skickligheten väldigt olika i den här gruppen. En del kommer från Fortsättning 1 medan andra har gått Fortsättning 2 flera gånger och så. Så en del är riktigt duktiga, och då anser de att deras sätt att dansa är det "rätta". När vi skulle lära oss en ny tur så visade kursledarna en sak, man skulle försöka apa efter, så kom man till en kille som visade på ett helt annat sätt, man lärde sej det sättet, så kom man till nästa som tyckte man gjorde helt galet och visade ett nytt sätt. Gick ju bara runt i skallen till slut :-/ Men men, ska absolut ge det en chans, det är ju riktigt kul att dansa! Men bara att hoppas att tjejerna trappar av, betalar ju inte riktigt för att stå och titta varannan låt…

Har varit hos Per-Åke igen, är ju ute efter ny praktikplats. Har ju mest bara funderat efter nån plats där jag kan vara bara för att ha nåt att göra, men så kom jag på att jag kan ju passa på att vara på nåt ställe som relaterar till min utbildning så jag kan lära mej lite samtidigt. En veterinär, såklart! Även om de inte är massörer så kan de ju absolut visa mej hur muskler går, hur leder funkar osv, och främst anledningar till att kroppen INTE fungerar. Så jag fick skriva upp veterinärer som jag kan tänka mej att vara hos, och sen hur Per-Åke ska presentera mej, och så skulle han ringa. Hoppas han får napp nånstans! Fattar inte att jag inte kommit på detta tidigare :-)

Nähe, dags att borra i väggar :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar