Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 12 januari 2012

"Gran Canaria-sjuka", badat och stora städ-helgen

Har gått och blivit sjuk igen. Eller vad det nu är jag är. Och som jag har varit bra många gånger senaste halvåret. Ont i kroppen nåt så förjävligt, darrig, frossa. För att minuten senare svettas som ett helt reningsverk. Jag kallar det "Gran Canaria-sjukan", fast då hade jag ju ont i magen också.

Det går fort i vändningarna. Igår när jag vaknade och mådde lite kymigt så trodde jag det var sviter från mitt försök att motionera dagen innan. "Lagom" har aldrig riktigt varit min grej. Fick proppa i mig Voltaren för fullt. Så det blev ännu en dag i soffan framför ett gäng dvd-filmer (NEJ, jag har inte kommit mig för att sätta i antennkabeln än...). På kvällen frös jag så jag trodde jag skulle krypa ur skinnet. Perfekt att ta premiärdoppet i badkaret :) Fortfarande så är "lagom" inte min grej så vattnet var varmt....lindrigt sagt. Men jag slutade frysa i alla fall :) 
Nog för att jag är väldigt medveten om att jag inte förstår mig på världen, men ibland är jag ju så tvärtemot att det blir pinsamt!! T.ex. promenader som stora majoriteten tycker är såååååå skööööönt och avslappnande och huvudrensande. Jag får ångest av all den tid man får att inte göra annat än tänka och älta. Hade jag en fjäder när jag gick hemifrån så har jag en hel jädra hönsgård när jag kommer hem!! Likaså att bada. Såååååå sköööööönt och avslappnande. Ehh, jaha..?? Jag kan inte få det till skönt nånstans att ligga i ett hårt badkar, varenda ryggkota från röven till nacken skaver mot underlaget. Och trångt är det också och då är jag ändå 1,5 cm från att kunna kallas pygmé. (Googlade "pygmé" för att få fram längden och vad kommer upp..? "Ordet pygmé betraktas ofta som nedsättande.". Nu får väl folk för fan ta och ge sig??? Det är ett folkslag, hur kan det vändas till att vara nedsättande??? En pygmé är en pygmé, en neger är en neger och en norrman är en norrman, hur svårt ska det vara??) Hela jag blir ju inte ens blöt! Låg bara några minuter så de i lägenheten undrade nog vad jag höll på med :) Först spola upp vatten för att några minuter senare tappa ur det igen :) Men som sagt, sen frös jag inte längre i alla fall! :)


Kollade på film; "Sagan om de två tornen" och "Sagan om Konungens återkomst". Sen var det läggdags.

Även idag tar jag det riktigt lugnt. Är riktigt pigg när Voltarenen (??) verkar, för att sen blir yrslig och frusen igen. Men nu måste jag "skärpa mig", har inte tid att vara sjuk, nu ska vi ju ha stora städar-helgen och en liten ambition jag har är att vi ska vara klara i gamla lägenheten efter den här helgen. Får väl se hur det går med det men man kan ju hoppas. Rummen ska väl inte vara nåt speciellt, det är köket som kräver en insats av modell hårdare tag. Ser förhoppningsvis en ände på eländet nu i alla fall. DET eländet, sen är det bara resten kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar