Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 8 januari 2012

Mera flytt, exploderande glasdörr och handlat

Flytten fortsätter så sakteliga. Fattar inte hur man gör i "vanliga fall" när man ska flytta ut, städa och flytta in samma helg, är det ens möjligt?? Skulle jag aldrig fixa!! Fast det är klart, då blir det ju gjort i alla fall, fast jag skulle inte klara av det, skulle bli helt sönderstressad!

Räcker som det är nu, är så slut i huvudet så det är läskigt. Jaa, mer än vanligt... Jag håller i en sak och minuten senare har jag glömt vart jag har lagt den. Ikväll skulle jag hämta diskmedel och Fredriks jacka i gamla lägenheten, tog diskmedlet men så såg jag två skarvsladdar på golvet, ställde ifrån mig diskmedlet och ringde till Fredrik för att fråga om han skulle ha sladdarna och sen var diskmedlet ute ur huvudet. Så nåt sånt har jag inte för tillfället. Ändå var jag duktig och lagade mat idag. Makaroner och köttfärssås, heja mig!....eller nåt...

Sen lyckades vi/jag med nåt jätteduktigt idag... I tv-bänken sitter ett vitrinskåp med glasdörr. Den bar jag ner för trapporna i gamla lägenheten, ställde den mot väggen, väntade på Fredrik som hämtade nåt i källaren, skulle sen ta dörren och bära in den i bilen. Tog tag i den och så sa det *PANG*. Eller *KRASCH*. Eller nåt liknande. I hundra miljoner bitar gick den i alla fall. Fullkomligt exploderade när jag höll i den. Det var knappt att jag vågade titta ner på händerna sen. Men jag hade kommit lindrigt undan med endast ett skärsår på ena fingret. Fast det blödde ju såklart rätt duktigt så det var bara att kuta upp till lägenheten igen. Och Fredrik sopade glas. Det var som sagt inte lite heller...
Här är ungefär hälften uppsopat...
Men hade nog tur, känns som man skulle kunnat skära upp hela händerna och kanske även fått splitter i ansiktet, men det känns inte mer än i fingret i alla fall :) Även tur att dörren exploderade där den gjorde, hade inte velat vara utomhus eller i bilen eller i nya lägenheten... Hade fasen fått sanera! Får väl se om det går att få tag i nån liknande dörr eller om vitrinskåpet helt enkelt får vara utan dörr! Exploderande glas har jag i alla fall fått nog av.

Har handlat idag också så nu har jag lite nödvändiga basvaror. Nudlar och skorpor och sånt :) Och det börjar bli tomt i gamla lägenheten. Bara jag får upp databordet här så ska jag nog kunna få ordentlig ordning här. Vi bar upp bordet idag men sen fick Fredrik nån form av ryggskott (håller så smått tummarna för en låååååååång sjukskrivning...!) så det blev aldrig att vi byggde ihop det. Men snart så..!

En av mina bästa vänner fyllde år idag så jätteGRATTIS på dig snygging, hoppas du har haft en bra dag!! :)


Nu ska jag strax ta första duschen i mitt nya hem! :)

1 kommentar: