Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 30 maj 2007

Ett tag sen…

…jag skrev här nu. Så mycket händer i mitt liv! :-) Ska summera de senaste dagarna:

I måndags var syrran uppe, vi lagade mat och pratade skit. Vägen till Sofias hjärta går via stuvade makaroner, den saken är klar!! :-) Sen åkte hon och jobbade, jag slängde mej i soffan och glodde på tv och så var den dagen slut.

Igår tog jag sovmorgon, var väl uppe vid 14 eller nåt… Sen var det ju bara att ladda inför träningen. Var rätt segt igår, var stel och folkilsken. Hade behövt ett riktigt idiot-pass så man inte orkar tänka på annat, men det blev lite fys istället och det är ju alltid skoj! :-) Mådde rätt halvdant när jag kom hem, men sånt är väl livet.

Idag fick jag gå upp tidigt, hade läkarbesök kl 10. Den här neurologen är nog fasen den bästa jag har träffat, han bryr sej verkligen!! Men han sa att jag inte ser ut att må så dåligt som jag gör, jag funderade på hur man bör se ut då… Är väl rätt skönt att man inte ser ut som ett nerkört vrak. Men den tiden kanske kommer, who knows. Nu ska jag testa nåt nytt knark som visst ska hjälpa mot det mesta, ska bli spännande! Sen var det avslutning i BK-gruppen. Skönt med lite avslappning såhär mitt i eländet. Nu sitter jag och lyssnar på Måns Zelmerlöw’s senaste, den är la sådär. Lika bra som vissa låtar är, lika dåliga är andra. Ska snart hem till mor och far, det vankas köttfärssås idag, då är man inte sen dit! :-)

Hasta la vista!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar