Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 23 maj 2007

Upptäcksfärd, Kinamat och filmkväll

Idag skulle jag åkt till Söderköping och hälsat på Elliots uppfödare, de har tre små valpar som jag gärna vill pussa på! :-) Men så fick visst barnen nån släng av magsjuka så jag stannade hemma.

Jag fick mail om att Elliot och jag ska på hundkurs, och första mötet är imorrn! Lite kort varsel, men jättekul att komma igång!! Se om man kan få lite pli på jycken :-) Så vi tog bilen och åkte ut till Stubbetorp, så jag vet vart jag ska imorrn. Dumt att sitta och yra när man har tider att passa och så.

Sen blev det en sväng till sjukhuset och arbetsterapeuten. Idag var även en nisse från Team LINUS med. Team LINUS jobbar med att försöka få ut folk, som av olika anledningar ”hamnat lite snett”, i yrkeslivet igen. Får väl se om det kan vara något för mej. Det lät väl bra i alla fall, men vågar inte hoppas för mycket.

Därefter blev det Kines-mat med Therese, och sen en film. ”Pianisten”, riktigt bra faktiskt!

Är lite däven i humöret idag, ska strax knyta mej och hoppas på en bättre dag imorrn!

Puss och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar