Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 27 maj 2007

Snabbis innan match. Plus uppdatering…

Och det lät väl förstås mysigt, men nu var det ju tyvärr inte så jag menade… Har en kvart innan Anna hämtar oss och det bär iväg ner till Rimforsa….tror jag det var.

Igår var jag på födelsedagskalas, Frida fyllde 20. God mat, trevliga människor och en hel del kareoke, kan inte bli bättre! Blunda nu lagkamrater, men vid 4-tiden kröp jag ner mellan lakanen.

Ska upp och se om syrran vaknat än. Jag återkommer efter matchen, förhoppningsvis hel och ren och nöjd och glad! :-)

Några timmar senare
Tyvärr åkte vi på pisk, känns lite nedrigt. Rimforsa var bättre än oss på det mesta, men de fick två riktiga skitmål!! :-( Vårt mål får nog bli en kandidat till ”Årets mål”, jisses vilken pärla Lago fick på!! Näe i höst kommer vi ta de här gnälliga snorungarna!! Hur som helst så hade vi en trevlig förmiddag i solen, men myket skratt, som vanligt när man kommer ihop med dessa sköna bruttor!

Så bar det av hem till mor och far, till en köckling-tallrik. Det mesta gick ner utan större ansträngning :-)

Sen hann jag inte mer än hem till mej innan jag somnade i soffan. Trots det så kommer det inte bli några som helst problem att somna snart igen, känner jag.

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar