Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 25 maj 2007

Tatuering, hundkurs och….party

Av olika anledningar så minns jag knappt vad jag gjorde igår, man jag ska anstränga mej…

Till att börja med så har nålfobikern nr 1 gjort det igen… Igår kl 12 la man sej på britsen för att gaddas för andra gången. Och ont som fan gjorde det men nu sitter en liten söt Ior på magen :-)

Sen var det dags för mej och jycken att gå på hundkurs! Och det var riktigt kul, det här kan nog vara lärorikt!

Därefter åkte jag och kollade på träningen. Gillar inte att sitta bredvid och kolla, det är kallt och så rycker det i benen! På söndag är det match! I bilen hem fick sej Sara en mindre trevlig överraskning då jag hade en påse ”passerad hundmat” sen kursen på golvet och den var ju hon tvungen att trampa på! :-)

Hemma blev det film, ”Sjätte sinnet”, sen kom en kompis upp och det blev lite dricka. Därav dagens minnesförlust… Jävla sätt att total-supa mej under bordet så där!! :-) Jag har ett svagt minne av att jag ringde min syster vid 3 i natt, mycket mer minns jag inte.

Ikväll spelar PM’s på Bolaget, ska bli skoj att träffa grabbarna igen, var längesen nu!

Nu ska jag ut med vovven, ha det så gott!

Kl 03.02
Har precis kommit hem från krogen. Det var riktigt drag på’t!! Krogen är väl kanske inte riktigt rätt ställe för ett psykfall, och jag blev lite kallsvettig emellanåt, men ju mer man fick innanför västan, ju roligare blev det :-) Utvecklades till en riktigt rolig kväll, trots allt, mycket tack vara kära syster :-) Och PM’s (http://www.pm-s.se/ ) är ju bara hur härliga och bäst som helst!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar