Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 20 maj 2007

Min prins är åter hemma!

Kl 10 bar det av upp till Stockholm. Börjar kunna den där vägen nu. Men jag var så trött så jag fick stanna och snarka en stund utanför Mc Donald’s i Klinga, passade även på att ta lite frukost.

Rasmus och Tosca verkade nöjda, den här parningen tajmade vi verkligen in perfekt! Nu är det bara att hoppas på måååånga bebisar :-)

På hemvägen tittade jag in hos Anna och Jonny i Norsholm. Där blev det grillat med pommes och glass till efterrätt *mums* Sen var man ju bara tvungen att pussa lite på de 5 veckor gamla kattungarna :-) Jag har svårt att tro att mina klunsar har varit så små! Passade på att testa studsmattan också, himla skoj! Tur man inte har så stor balkong, då hade man nog gjort en investering… :-)

Sen bar det av hemåt, och här sitter man nu. Blir väl tv en stund innan läggdags. Är ganska seg efter en lång dag. Rassemannen har skött sej helt perfekt, han sov i bilen och låg och solade i en fåtölj på altanen hos Anna.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar