Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 11 september 2007

Börjar det ordna sej…?

En dag som väcker många känslor. Kanske inte just för mej personligen, men det kändes som en bra inledning :-) Men det verkar som att både talibaner och psykfall har hållt sej inomhus idag!

Igår var jag hos Pernilla och Jennifher på Wallride och sökte arbetstränings-plats. Och de sa att det var okej, då blev Sandra riktigt glad!! Men samtidigt nervös, hur ska myndigheterna sabba allt den här gången?? Så jag gick på mötet med Team Linus idag, men de tyckte det var en bra idé! De var väl lite sådär för att jag hoppade över ett ”steg” i deras rehabiliteringsplan, helst ska man ju gå på nåt mupp-ställe som Ekenäs eller nåt några månader innan man går ut i arbetslivet. Lära sej att passa tider och sånt. Men aldrig i livet!! Jag vill ut i verkliga livet, bland friska människor!! Jag ser inte att jag skulle må bättre av att gå bland en massa psykfall och göra minneslådor till pensionärer och sånt. Näe hellre ut i verkligheten och låta folk tro att man är knäpp än att gå till Ekenäs och bevisa det… Men hur som helst så skulle dom ringa och prata med Pernilla, SÅ kul!! Se hur bra jag gör mej i en skatebutik :-)

Idag har Oliver och Rasmus fått stick i pälsen och de var så duktiga!! Betydligt duktigare än vad matte hade varit… :-)

Sen var det träning och idag kändes det riktigt bra! Knappt någon hosta alls och bara lite hjärtklappning i början. Hoppas på att kunna vara med de sista matcherna nu och avsluta säsongen på ett bra sätt.

Hörde en så vansinnigt vacker låt i bilen på vägen hem, en sån där rakt in i hjärtat bara, både text och musik bara stämde till 100% hur man känner precis för tillfället. Några rader är
When I least expected it, stars lined up just right
suddenly I found myself in love
When you’re lyin’ next to me
there’s no place I’d rather be on earth
Strange how simple love can be
ain’t it funny how it works

Tänk om det kunde funka med min arbetsträning nu. Att jag får något vettigt att göra om dagarna, få lite rutiner. Även ett jobb i längden. Att jag kan få hålla på med fotbollen och träningen utan att det ska inträffa nåt skit. Tänk om det kan få fungera med Marcus, fortsätta att kännas så suveränt bra som det har gjort och gör. Börjar jag, för första gången på åratal, äntligen få lite ordning och struktur på livet..? Att mitt största problem just nu är vad syrran vill ha i födelsedagspresent. Har nog långt kvar till jag är ”frisk”, men får jag fortsätta att må som jag mått den senaste månaden så är jag mer än överlycklig.

Familjen, vännerna (ingen nämd, ingen glömd), VGIF och Marcus, tack för att ni finns!!!!!

Till slut bara, Sveriges damlag, vad fasen höll ni på med idag???? Det såg ju så fint ut!! Näe skärpning om det här ska bli något!!

Må så väl, det gör jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar