Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 16 september 2007

VGIF 100 år!!

Det sket sej för Sveriges damer igår. Ska mycket till för att de ska ta sej vidare nu, tror VM är slut för den här gången. Kollade på matchen igår, sen kom pappa och hämtade mej och vi åkte och hämtade min bil som varit på oljning. Sen trotsade jag vädret och åkte ut till Råssnäs och tog en runda, mest för att få tiden att gå.

På kvällen åkte jag till Marcus, vi fick mat hos hans päron, satt och tjötade en stund, sen gick vi hem och såg film. ”Danny the dog” hette den, riktigt bra faktiskt!
Fia och Sara grillar hamburgare :-)
Kl 10 idag gick jag upp och åkte till Kungsvalla. Vårt kära lag fyller 100 år iår så idag var det jubileums-dag. Tyvärr var det inte så värst många som sökte sej till vallen, lite synd när de hade försökt att ordna lite. Vädret var i alla fall bra, så det var skönt. Jag fick stå i kiosken, det var en erfarenhet! :-) Sen grillade vi hamburgare också, men där höll jag mej mest på avstånd, är inte så bra på sånt där :-)


VGIF-VäderstadDet enda sevärda på hela dagen var herrlagets match mot Väderstad. Eller sevärt, vet inte vad det tagit åt grabbarna, tycker inte det är något go i dom längre. Mycket slarv och sånt, lite brist på vilja! Matchen slutade 2-2 efter att Väderstad kvitterat i slutsekunderna, väldigt snöpligt. Men Vadstena skulle ju avgjort mycket tidigare! Så fick min pojk’ näta också, så nu har man pressen på sej imorrn när vi har match, hihihi :-) Det låter bra i alla fall….


Åkte hem till mor och far och åt mat och sen kräftor, kollade lite på tv och så.

Nu ska jag strax sova, match imorrn som sagt. Håll tummarna för oss, det kan vi behöva!!

Gonatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar