Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 14 september 2007

Fullt upp hele dan!

Igår gick allt i ett från morgon till slut. Och det är ju tydligt, jag klarar inte såna dagar ännu, blir helt totalt slut.

Kl 10 åkte pappa, jag och Elliot på marknad i Ulrika. Vädret var underbart men det var så hutlöst med folk!! Och sånt tycker inte jag om. Men vi gick runt där några varv i alla fall, alltid hittar man något spännande. En snodd till mobilen, hundbajspåsar och Kindagurka, kan det bli bättre?? :-) Åkte förbi Gammalkils fotbollsplan, det väckte minnen! Både när Anna och jag snurrade runt i bynn där men även när min lilla älskling var på planen i ungefär två minuter, sen gick lilla fossingen sönder. Men nu hittar jag ju till plan i alla fall :-)

Sen hann jag bara hem och slänga i mej några mackor så var det dags att åka till hundkursen. Och på vägen så lämnade vi bilen, för den ska på oljning. Igår var det väl lite sådär på kursen. Vi lade spår och det tycker varken jag eller Elliot är speciellt spännande. Roligare var att förhoppningsvis så börjar inkallningen sitta nu! I och för sej så hade han spårlina på sej men han gjorde inte några hyss utan kom till mej så fint.

Och så var det dags att åka till träningen. Vi är så några så det blir inte direkt nån struktur på det hela. Vi sköt mycket och igår funkade inte skotten alls för mej. Mot slutet började väl likna något, men innan… Det ser ut som det är en amerikansk fotboll jag sparkar på, så går den i luften :-) Sen är man ju så dum, jag vet att jag får besvär med höften, men kommer bollen på ”fel” sida så tjongar man ju till med vänster, sen har man problem att gå resten av dagen :-( och så känns det ingenting dagen efter, det är helt sanslöst! Efter träningen åkte pappa och jag och köpte pizza på matverkstan, det var absolut godkänt!! Sen åkte jag hem och somnade som en stock!

Nu ska jag se Sverige-USA på tv, jag hoppas de ryckt upp sej sen Nigeria-matchen, annars blir det ingen kul tillställning. Sen blir det att hämta bilen och sen åka till Vadstena.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar