Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 27 september 2007

Kalas, storstryk, kryssning och kalas igen

I fredags hämtade jag Marcus från jobbet kl 15, åkte hem så han fick duscha och sen bar det av till Borensvägen för att fira ”lilla” systern :-) Käkade tårta och pratade skit, sen åkte hon och Vickan iväg för att fortsätta firandet, utan släkt och sånt :-) Satt med mor och far och tjötade en stund, (blunda nu, Blomsten!) tog en bärs och hade trevligt. Sen åkte vi till Vadstena. Glodde på tv en stund innan vi somnade.

På lördagen bar det av till Vikingstad, Marcus spelade match. Tyvärr var inte grabbarna riktigt på topp så det blev stryk med 6-1. Bara att ta nya tag och komma igen!! I helgen nu är det säsongsavslutning för min del, är ju borta hela nästa helg, känns allt lite moloket!

Efter matchen käkade vi kebab i Mjölby, och den var precis lika bra som jag mindes den!! Sen släppte jag av Marcus på en fest i Mjölby, själv åkte jag upp till Jenny när jag ändå var i Mjölby. Det var riktigt skoj, så längesen vi pratades vid!! Framåt 23 fick jag hämta en ganska så överförfriskad pojke från festen… :-) Vi somnade rätt gott båda två när vi väl kom hem sen!

Upp tidigt på söndagen, skjutsa hem Marcus och sen packa det sista till kryssningen. Vi var 8 st som åkte; jag, Lorina, Ramona, hennes kille Philip, Pia, Jennifher, Maria och Eva. Och vi hade riktigt kul!!! Jag kände lite sådär innan vi åkte, var inte riktigt i form för att åka på kryssning men det blev bättre med tiden! Sen kan man ju aldrig ha tråkigt när Casanovas är ombord :-)

I går blev det en dejt med Therese igen, gött att snacka lite skit, äta gott och garva loss! När vi skulle ses så messade hon att jag skulle hålla utkik efter något gul-grön/lime-färgat, jag undrade om hon färgat håret :-) Men det var ju (tyvärr?) hennes jacka som hade den kulören…

Sen så var det träning. Framflyttat en timme så att vi kunde se bollen. Var något av s.k ”gris-träning” igår, det var riktigt gött faktiskt! Skönt att känna att man lever emellanåt!

Idag har jag varit på födelsedagskalas igen, tant Sandras lille Felix fyllde 3 år! :-) Fick mumsiga smörgåsar och sen kladdkaka, känns som jag ätit klart för den här veckan nu :-) Usch vad grabben börjar bli stor, tycker inte det är längesen som han låg hos mej och bara var halvmetern lång! Snart är det väl dags för tjat om moped, brudar och körkort! :-)

Nu är det sent så jag ska krypa ner.

Gonatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar