Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 12 september 2007

En bra dag

Vad svårt det ska vara att komma på rubriker då!! Denna var väl inte allt för fantasifull.

Men hur som helst så har det varit en bra dag. Vaknade vid 10.30 av att det var ett jävla liv i brevlådan, vet inte vad brevbäraren höll på med, lät som nån försökte ta sej in genom inkastet. Hade fått ett paket, men tycker inte det var något att föra sånt liv för. En jättefin tröja till Elliot var det i alla fall!

Satte mej vid datorn men blev lite rastlös så jag åkte ut till Råssnäs och sprang spåret. Dels för att få bort rastlösheten och dels för att testa konditionen, har ju känts lite sådär efter krampanfallet jag fick förra söndagen. Men det gick riktigt bra, var närapå skönt att springa! Körde två varv à 1,4 km, så drygt 2,5 km blev det. Tycker det var duktigt för att vara jag, kondition har jag aldrig någonsin haft någon! Kom att tänka på när jag senast skulle springa den där slingan, det var några år sen när jag fick ett ryck, då kunde jag inte ens springa hela varvet utan fick gå, och var anfådd i typ två dagar efteråt, så visst har det ändå hänt lite :-)

Efter löparrundan blev det ett besök på solariet här nere, inte dumt alls!!

Sen åkte jag hem till mor och far och käkade spaghetti och köttfärssås. Skulle titta på Sverige-Montenegro, men lyckades somna, vaknade med typ kvarten kvar. Blev lite glass på Mc Donald’s på hemvägen, var sugen på det :-)

Och nu är det snart läggdags igen. Är jättetrött, vet inte om löparrundan gjorde sitt.

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar