Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 6 december 2007

Affärsmässig bottendag och UGGLA!

Igår var den värsta dag jag varit med om på jobbet!! Inte för det att det var pest och pina eller så, Jennifher och jag roade varandra bäst vi kunde, men vi sålde absolut ingenting!! Kassan stod på 0 när vi stängde, tror inte det hänt förut! Men tur att vi var två ändå, fy vad trist det hade varit annars, sitta där ensam och uggla. Får hoppas stora jul-ruschen sätter igång snart. Jag kanske får äta upp det där, kanske blir för stressigt istället, hihi.

Kunde som vanligt inte sova igår kväll. Var nära utbrott så jag tog en sömntablett. Vaknade 13.30 istället för 10 som jag ställt klockan på, har inget som helst minne av att den ringt. Kändes som jag sovit i 100 år och gladeligen kunnat sova i 100 till. De är helt makalösa, de där gift-pillrena. Och sen min ganska höga dos ”vanlig” medicin på det också. Borde inte satt mej bakom ratten idag, kände jag när jag kom ner till stan. Kändes som jag var full, lulligt och dant. Gjorde lite ärenden, lite julklappar och så. Sen hem och ha stora julklapps-inslagningen :-) Väntar på en grej till, sen är jag nog klar, har nog aldrig varit så tidigt ute förut :-) Men skönt är det!

I fredags blev jag lovad nytt läkarintyg, mitt tidigare gick ju ut sista november. Och i helsike att jag fått det än!! Jag sa till Therése idag att ”Har jag inte fått det senast fredag, då jävlar…!”, och så kom jag på att fredag är ju imorrn… Har numret till psyk redo för nu börjar jag bli JÄVLIGT trött på det här!! Vad är det som är så svårt?? Kan de inte fatta att hela min tillvaro hänger på den där papperslappen, utan pengar klarar jag mej inte!! Men vad bryr dom sej egentligen, dom får ju lön och semester ändå… *SUCK* Näe, man skulle göra som syrran, bara fly landet, söka jobb nånstans där de är glada åt arbetskraft. Får hon nåt stadigt boende och sådär och jag är säker på att jag fixar att jobba minst 100%, då jädrar drar jag efter. Skulle inte kunna låta bli att knalla upp till psyk och torka mej därbak med deras gardiner eller nåt först bara…

Nu till något mycket roligare! På eftermiddagen drog Therése och jag in till Linköping. Åt riktigt gott på en kines-restaurang. Friterat är hur gott som helst, men nu är säkert träning sen typ tre veckor tillbaka förstörd. Men men, det får man bjuda på! :-) Därefter iväg till Konsert & Kongress och den efterlängtade konserten med Magnus Uggla. Och det var verkligen toppenbra!! Suveräna låtar, bra blandning av gamla och nya hits, underhållande mellansnack. Jag hoppas att jag kommer ha i alla fall lite röst kvar imorrn :-) När man ändå är i Linköping så måste man besöka Hakepi så det blev den obligatoriska kebaben innan hemfärd.

Just det, träffade Camilla och Henrik där, Marcus’ mamma och styvpappa. Jag har verkligen saknat dom, och dom hade visst saknat mej också. Sa till Camilla att hon skulle hälsa till Marcus och påminna honom om hur underbar jag är :-) Jag tvivlar inte ett dugg på att hon gör det, men om han nu mot förmodan någon gång skulle vilja ha mej tillbaka så får jag fundera ordentligt. Nu när det hela lagt sej lite och jag fått tid att tänka så är valet inte alls lika självklart längre. Det är inte alla sidor hos honom som får mina fjärilar i magen att dansa merengue, om jag säger så… Jaja, den som lever får se!

Tack Therése för en fantastisk kväll!!

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar