Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 12 december 2007

Hundkurs och åter hundkurs

Helgen handlade främst om hundkurser, kul för Elliot att få vara i centrum! :-) Efter jobbet i fredags åkte jag hem och packade lite grejer, sen åkte jag hem till mor och far. Vi käkade, drack, glodde på tv, drack lite mer och sen var det läggdags. Kl 09 var pappa, jag och Elliot på Väderkvarnsbacken i Skänninge för Vardagslydnadskurs. Gick på promenad i ”stan”, sen lite stanna- och inkallningsövningar. Gick rätt så bra faktiskt! Sen hann vi knappt mer än hem, slänga i sej lite mat och sen iväg till Ekhaga stall för Småhundskurs. Var kul att träffa kompisarna från förra kursen igen! Till en början skötte sej Elliot, kul att få springa med kompisarna och så, men sen ballade han ur. Stack iväg på inkallningar, som han fixade gallant på förmiddagen, och lyssnade inte alls. Han hade väl tröttnat för dagen :-) Det är skoj när det bara är små hundar, nackdelen var att vi befann oss i ett ridhus. Skydd mot regn osv. men golvet bestod av 1,5 dm lös sand…. Så det var bara att åka hem och lägga hela sej i tvättmaskinen nästan :-) Och Elliot fick bada. Stackars hundar, de måste ju fått sand överallt!! Öron, nos, mun etc. Sen åkte jag iväg och köpte godis och pizza, sen glodde vi på tv.

I söndags var det också kurs, denna gång klickerkurs. Jag tror på denna metod faktiskt, hoppas den funkar! Gick sådär första gången, det var kallt och blåsigt, varken Elliot eller jag trivdes riktigt bra ute, och Elliot bestämde sej för att totalt slå dövörat till. Brydde sej inte om mej för fem öre, vägrade lyssna, ta kommandon etc. Inte lätt att klicka då när han inte ens lyssnade till sitt namn :-) Får hoppas det går lite bättre nästa gång! När jag kom hem fick jag potatismos och korv, sen packade jag mina grejer och åkte hem till mej. Home sweet home :-)

I måndags kom jag upp skapligt och åkte och tränade. Måndagar är fasen bästa träningsdagen, är väl för man varit ifrån det några dagar då. Jag vägrar inse att även vila gör sitt :-) Sen var det jobb till 18 och så hade den dagen gått :-)

Gårdagen går ännu lättare att beskriva… Gick upp, la mej i soffan och kollade på film, somnade, åkte och tränade och solade. Sen var det kväll :-) Anmärkningsvärt med tisdagen var att jag somnade skapligt för en gångs skull!

Därför vaknade jag även skapligt idag, kl 10 utan väckarklocka! Riktigt skönt! Upp och åkte och tränade. Gick ganska bra idag också, men när det känns bra så vräker jag på lite för mycket tyngder. Musklerna börjar klara mer än vad lederna gör, får ont i handleder, armbågar och knän och sånt. Men men, lite svinn får man väl räkna med :-) Till jobbet, Jonte och jag fick åka och handla mat på Burger King. Sålde skapligt idag, det anmärkningsvärda var att två pers ihop handlade för hälften av dagskassan. Vad gött det vore att bara kunna gå in i en butik och plocka åt sej varor för 1600:-, glatt betala och sen gå därifrån… Undra om jag nånsin kommer få uppleva en sån dag.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, glott på film. Ska väl försöka sova lite skapligt ikväll också. Har tänkt gå upp och kolla lucia-morgon på tv, lite egen tradition, tycker det är rätt mysigt, tända lite ljus och så.

Just det, idag fick jag ÄNTLIGEN mitt sjukintyg!!! En kopia, originalet skickades (förhoppningsvis!!) direkt till försäkringskassan, vilket jag får ordna själv annars, så visst kände de sej lite träliga :-) Fick till 31/1 nu, så jag slipper jaga intyg i mellandagarna och så, hade nog inte varit så lätt…

Näe, natti natti världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar