Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 27 december 2007

Kristbergs-cupen och ”farmor” för tredje gången!

Igår var det då dags för ”nya” VGIF-dam att spela inomhus-cup. Det kändes riktigt roligt och spännande, var ju nästan 10 år, eller 8 i dagarna faktiskt för att vara exakt, sen jag spelade nåt sånt senast, huuh vad tiden går!! I alla fall jag var ganska inställd på att gå ut och ha kul men räkna med storstryk, men så blev det faktiskt inte… Jaja, det hela började med att en mega-bakis Strandell ringde och inte kunde köra för hon hade supit ifrån sin bil i Vadstena nånstans :-) Så det bidde min lilla pärla. Jenny och jag satt och väntade länge och väl och när tio minuter gått ringde vi till lilla Sara som hade munnen full med tandborste :-) Stackars tös, det var inte hennes dag. Bakis, försenad och stressad och inneskorna låg i bilen som var i Vadstena… Efter mycket om och men var vi inne i Borensberg och där väntade en tapper skara VGIF-are. Vi gick igenom laget och lite regler och så, sen var det bara att stega ut på planen. Första matchen var mot Boxholm, och tänk vad skadeglad man blir när man ser en tös som en gång började i Boxholm, dominerade totalt, hamnade i Linköpings FC, eller vad dom nu heter, dåvarande Kenty i alla fall, sen i Mjölby Södra och nu var tillbaka i lilla Boxholm igen. Så bra var hon när hon fick lite motstånd, hihi :-) Hur som helst, vi stod fasen upp riktigt bra! Vi fick 0-1 i baken efter en markeringsmiss, grymt onödigt!! *grrr* Sen var det Boren, och det var prestige för att inte säga hat… :-) Tillslut sparkade jag på allt som rörde sej, kändes det som. Samma där, fick ett extremt onödigt baklängesmål, så även den matchen blev 0-1. I sista hade vi Zeros B, de hade definitivt inte imponerat så där kändes det som vi hade rejäl chans. Samma där, markeringsmiss; 0-1 :-( Men så fick vi en hörna som jag bara dundrade in i gröten framför mål och Jenny Carlsson kastar sej handlöst och har den längsta tån, jädrar vad gött :-D Så vi plockade poäng i en cup, vad jag förstått så är det ganska unikt för Vadstena GIF :-) Och sen slutade vi inte sist heller, vi hade en poäng medan Vallerstad hade 0. Så vi får absolut vara nöjda med vår insats! Boren fick pisk av Boxholm i finalen med 0-1, samma siffror som vi. Så vi stod fasen upp riktigt bra mot ”topplagen”. Och då hade vi långt ifrån vårt bästa lag. Vi har väl haft fyra träningar ihop, massa nya ”småtjejer” etc. Näe som sagt, vi får vara nöjda med dagen och jag är skitstolt över laget!

Idag kände man sej lite mörbultad när man vaknade, hade blåmärken både här och där. Men men, det ska kännas att man lever, undra just hur de som gav mej dom ser ut, hahaha :-) Är förvånad själv över att jag kom iväg och tränade, men det är väl spurten nu, kortet går ju ut på måndag. Unnade mej lite solning också, så gött!! Sen iväg till Mc Donalds för att köpa mat till jobbet och där var det helt hysteriskt!! De anställda sprang och folk trängdes och ungar skrek och det var ett jädra liv! Fick min mat till slut i alla fall. Upp till jobbet och göra mina fyra timmar. Vi får in väldigt mycket presentkort nu, jag förstår inte det… :-) Sen hem och slänga sej i soffan och glo på tv. Och nu sitter man här.

Just det, Gitte smsade förut, Fanta har fått 4 kraftiga välskapta bebisar, så nu är man farmor för tredje gången, hihihi :-) Hoppas pappa Rasmus är lika stolt! :-)

Adjöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar