Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 4 december 2007

Fyllechaffis, Hej då syrran! och panta burkar

I lördags vaknade jag av ett sms. Det var Jennifher som frågade om jag kunde skjutsa henne till en fest på kvällen och givetvis gör jag det! Gjorde inte så mycket på dagen. Fam Svahn ringde och frågade om jag ville käka med dom så det blev en kycklingtallrik på Napoli. Sen var det dags att skjutsa Jennifher. Hann inte mer än släppte av henne så ringde Daniel och frågade om jag var nykter. Han ville ha skjuts till en inflyttningsfest och när jag ändå var i farten så hämtade jag honom också. Sen hem, pysslade lite vid datorn, glodde på film. Så messade Marcus och frågade om jag kunde köra dom när dom blev hungriga framåt natten. Och snäll, men framför allt rastlös, som jag är så sa jag att jag kunde göra det. Framåt 03 kom pojkarna på att dom ville ha mat… Var en riktigt intressant resa, Marcus däckade så jag trodde jag skulle få åka till akuten med han. Jimmie och Simon gick till Med eller Utan medan Felicia och jag försökte få liv i han. Det hade visst gått bra för Med eller Utan den kvällen, allt Jimmie fick tag i var några bitar daimtårta, haha :-) Sen tillbaka till Vadstena igen där Marcus kvicknade till efter mycket om och men. Simon somnade på gräsmattan. Som sagt, underhållande resa :-) Släppte av Marcus och sen de andra. Så ringde han och hade glömt sin keps i bilen så jag slängde in den på hemvägen. Var hemma fram på morgonkvisten och kröp i säng.

I söndags hade jag inget att göra så jag kilade ner till Wallride och hjälpte till lite där. Skönt att inte bara sitta hemma, ha lite folk omkring sej och så. Fram på eftermiddagen messade Marcus och undrade om han glömt sin plånbok i bilen. jag hade inte sett nåt men när jag kollade noggrannare så låg den ju mycket riktigt i baksätet. In till Vadstena igen och lämna den. Börjar hitta i den stan nu, hihi.

I måndags åkte jag och tränade, så skönt att ha det avklarat innan jobbet! Sen ringde Pernilla och var hungrig, så jag köpte med mej Burger King till jobbet. Var ganska segt på jobbet men vi sålde rätt skapligt ändå! Åkte hem till mor och far och käkade köttfärssås. Kollade lite på tv och lyckades givetvis somna i soffan. Sen sa jag hej till Sofia som drar till Norge nu.

Idag har det varit lugnt. Tog sovmorgon, förbannade sjukvården eftersom jag inte fått nåt intyg idag heller :-( Hade en jädra massa burkar hemma så jag åkte och pantade dom, handlade lite samtidigt. Framåt eftermiddagen åkte jag och tränade. Gick segt idag. Mycket folk var det, svårt att göra det man ska, allt blir så stressigt. In i duschen och sen hem. Kollade på tv, fixade lite mat.

Nu börjar klockan bli småtimmar igen, bäst att försöka sova!

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar