Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 23 december 2007

Harrys och var är julstämningen??

Jag hittade visst hit en gång till före jul :-) Jul och jul, känns inte alls som det, ingen stämning alls, tycker! Vet inte vad det är. Känns som hela stan går på sparlåga på nåt sätt. Och så vädret förstås, men undrar om det inte kan komma snö idag, tycker det är så lustigt ljus ute. Så lite får det ju gärna komma för stämningens skull.

Igår var det lugnt, sov länge och så. Så messade Micke och undrade om han kunde komma upp med mina grejer som var kvar i Skänninge sen jag bodde där, så det gjorde han. Var lite nervös för att träffa han igen, inte sett han på drygt ett år ju. Men det gick bra, vi pratade lite och så, kändes bra. Så nu har jag typ 9 kassar i hallen med allt från kläder till inlines och pusselmattor. Får ta hand om det där när jag känner för det :-) Skönt att ha det gjort i alla fall, fått tillbaka min nyckel och så, så nu kan man gå helt vidare.

Sen var det duscha och fixa i ordning sej och sen knalla ner till stan. Förfest hos Ellis, var så kul att träffa henne och Therese, så längesen!! Så kom lite fler folk, vi drack, pratade, körde Singstar. Sen bar det av till Harrys. Och det var väl helt okej, lite lagom med folk och så. Dansade, pratade med folk. Sen hem till sängen.

Nu ska jag snart till Lorina och lämna lite julklappar. Annars vet jag inte vad det blir idag. Känns som jag bara vill ta det lugnt, vänta in julen. Inte för att det är så mycket att vänta in men… Syrran kom hem i natt, ska bli kul att träffa henne igen!

Nähe, duschen nästa!

Ajöken och God Jul igen då :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar