Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 1 december 2007

Hårfärgad och dubbeldejt

Igår gick jag upp skapligt och åkte och tränade. Gick riktigt bra, drog 3 km på löparbandet, inte dåligt alls för att vara Sandra!

Sen var det dags att träffa Ragnhild. Skönt att få prata av sej lite efter allt som varit. Men givetvis hade de inte skrivit ut nåt nytt läkarintyg, mitt gamla gick ut igår *grrr* Men hon blev lite trälig och fick eld i baken när jag brusade upp en aning så förhoppningsvis har jag det så snart som möjligt. Även med kopior, hahaha :-) Fast det där får min handläggare på f-kassan ta på sej, hon skulle ordna det där, jag skulle inte behöva tänka på det etc. Tack så jädra mycket…

Sen hem och göra absolut ingenting innan det var dags att åka in till Anna i Vadstena. jag fick håret klippt och färgat så nu ser man nästan anständig ut igen :-) Sen åkte vi in till Linköping på den liten ”dubbel-dejt”. Hon hade en kompis som ville träffa nån, så hade han tagit med en kompis. Så vi satt i en student-lya och snackade, kollade på Idol och spelade Xbox :-) Det var riktigt trevligt! Räcker iofs att norrlänningar bara öppnar truten så blir det underhållande :-) Själva dejtandet gick väl sådär, det var trevliga killar och så, träffar dom gärna igen men det var ingen jag direkt golvades av, om man säger så :-)

Var hemma igen vid 1 och då blev det sängen direkt. Och idag fick jag faktiskt sova ut, så skönt!! Hade tänkt åka och träna, men jag vaknade 12.30 så det var ingen idé, de stänger vid 14. Gjorde lite juligt istället, satte upp ljusstakar och stjärnor och sånt. Tomtarna får vila i nån vecka till.

Fick precis rapport från Norsholm, de är mitt uppe i kattunge-födande och än så länge så har Oliver fått tre småsyskon. Så spännande!!!

Trevlig advent på er alla!!

P.S Det skrivs dåligt i min gästbok, tycker jag, ingen som har några åsikter om nåt…?? :-) Iofs, vet inte hur många som är inne och kollar här… :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar