Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 12 februari 2009

Bitch-kisse, ”Singing Bee”, kattmassage, fördröjd hundmassage och Fossmo in action

Det är en riktig liten bitch vi köpt :-) Jädrar vad Hedwig var näbbig mot Rasmus! Han tittade inte åt henne, men hon morrade och fräste. Och så fick vi se att på något sätt är hon fasen släkt med E.T. När hon somnade under täcket så passade Rasmus på att tassa upp i sängen och bli lite klappad, så vaknade hon, kom fram från täcket, satte sej upp. Och fick se Rasmus. Och halsen blev närmare en decimeter lång och ögonen smala. Och så utstötte hon nåt slags dovt magljud. Jädrar vad hon såg ut!! :-D Men Rasmus bara reste sej och gick iväg. Jag tyckte så synd om honom så jag åkte hem till mor och far med honom på förmiddagen dagen efter. Sen åkte jag och gjorde lite ärenden. Handlade och så, sen hjälpte jag Pernilla på Wallride. Då fick jag mess av mamma; Rasmus låg under en byrå hemma och var precis galen :-/ Han morrade åt allt och alla, han gav de andra katterna ordentliga omgångar om de kom för nära. Då höll jag på att hämta hem honom igen. Men sen på kvällen så hade han väl repat sej lite, han åt ihop med de andra katterna och så. Hoppas det bara var något tillfälligt.

Strax efter jul fick jag ju sms om att jag vunnit publik-biljetter till inspelningen av "Singing bee". Jag mailade med en kvinna, samlade ihop lite folk och beställde biljetter. Jag blev lovad biljetterna, vägbeskrivning osv i ett separat mail, men det kom aldrig. Jag brydde mej väl egentligen inte så pass, förutom att jag tyckte att det var väldigt dålig stil. Igår när jag pratade om det med Pernilla så tyckte hon jag skulle leta på ett telefonnummer och ringa och prata med dom. Jag bläddrade i mobilen och visst fasen hade jag sms’et kvar! Och där stod ett nummer. Jag ringde och fick svar. Jag sa som det var, att jag fått sms om att jag vunnit och sen inte hört mer. Hon sa att de höll på med en inspelning men att jag skulle återkomma dagen efter så skulle de ordna det. Jag ringde idag, men fick inget svar. Ringde flera gånger, lämnade meddelande, gick ut på nätet och mailade. På eftermiddagen så fick jag äntligen svar. Då var hon hemma sjuk, men detta skulle absolut ordnas, så jag lämnade uppgifter så skulle hon maila mej biljetter imorrn när hon var på kontoret igen. Så denna gång hoppas jag verkkligen att det blir så! Annars jädrar ringer jag igen :-)

Det blir ett jädra farande till Stockholm i helgen. På lördag ska jag ju till Ekerö på kattmassage-kurs. Det ska bli kul! Se hur man kan få de små liven att bli nöjda och glada :-) Och sen på söndag "Singing bee". Det blir jag, Fredrik, Hanna och Anna som åker. Känns som det kan bli en rolig och trevlig dag! Jag ska göra något jag aldrig gjort förut: jag ska strunta i att skriva ut vägbeskrivning från Eniro, utan förlita mej på en gps. Det ska bli spännande att se vart jag hamnar nånstans :-) Himla skönt att slippa sitta och bläddra bland papper mitt i Stockholms-trafiken i alla fall, sen kanske det står en betongsugga mitt i vägen nånstans, vem vet :-)

Om en vecka sitter man där ensam på ett vandrarhem igen, dags att åka på hundmassage-kurs! Eller inte ensam, Elliot ska ju följa med denna gång :-) Än har jag ingen resfeber, men det kanske kommer. Men det ska bli kul! Tror jag. Det kan ju bara gå på två sätt: Antingen lär jag mej saker och kommer vidare i kursen, annars så fattar jag inte ett skit och känner mej bara ändå dummare :-/ Men det skulle visst vara mycket anatomi denna gång, och det gillar ju jag! Det ska nog bli bra! Men jädrar vad trött jag kommer vara efteråt, är ju fyra dagar denna gång istället för tre. Men förhoppningsvis så sover jag lite bättre på nätterna denna gång. Till det mindre positiva nu. Jag har väl tvingats inse att jag inte kommer hinna utbildningen på den tiden jag tänkt. Hade ju tänkt bli klar till sommaren, men det kommer jag med största säkerhet inte bli. Anledningen är att jag inte alls fått det gensvar som jag hoppats på. Två stycken har svarat från annonseringen på Djurnära och en svarade på annonsen i Mjölby brukshundsklubbs klubbtidning. Från Motala hundsällskap har ingen svarat. Utöver dom så har jag fått ta hundar jag känner. Och det har inte heller varit vad jag hoppats på. "Jaja, det ska väl kanske gå bra, nån gång", typ. Jag ska göra 80 behandlingar fram till 31 maj!! Jag har väl gjort 15 nu, om ens det. Nästa vecka ska jag riktigt ta mej i kragen och annonsera på Ica Maxi och i djurbutikerna i stan. Men jag vet inte vad jag skriva i annonen. Man har ett A4 på sej att beskriva hur bra det här är, vad det gör för hunden. "HUNDMASSAGE" som fet rubrik räcker inte. Då låter det mest "Klämma på hunden kan jag göra själv!". Jag har ju gjort fina broschyrer där jag beskriver hundmassage mer detaljerat, men de är ju mer för utdelning än för annonsering. Så jag får klura lite på hur man gör det hela intressant. För folk vet ju inte vad det egentligen går ut på! Att man mjukar upp muskler, smörjer leder, får igång produktionen av lugnande hormoner och att man måste göra det på rätt sätt så att man inte istället skadar hunden. När/om jag blir klar så kommer jag ju fungera som en sjukgymnast för hundar, kunna reda ut hur de mår, varför de haltar osv. Så snälla, hjälp mej!!

Imorrn ska jag sitta på Wallride hela dagen. Fast vi får ha lite lunchstängt för jag ska till psyk. Den tiden jag försov mej från, skönt att jag kunde få ny tid så snabbt! Ska bli intressant att höra vad de har att säga, ett bra tag sen jag var där nu.

Och så tror jag det var rekordfart när det gäller att få ihop pengar, alla 8 gäster har nu betalat sina produkter från ljuspartyt, bra jobbat!! Brukar alltid finnas en eller ett par eftersläntare som man får påminna 5-6 gånger, det finns alltid allsjöns bortförklaringar osv, men denna gången slapp jag sånt, SÅ skönt!! Så ikväll har jag betalat till Maria så förhoppningsvis får vi våra saker snart! Jag handlade lite fler ljus till aromabrännaren på Tradera så jag är väldigt nyfiken på dofterna! Tradera är och förblir en guldgruva :-)

Ska fortsätta kolla på dramadokumentären om Knutby nu. Och vi gnäller på de religiösa krigen runt om i världen. Undra just hur Sverige sett ut om vi låtit dessa sinnesrubbade idioter härja fritt…. För att använda ett gammalt hederligt Farbror Barbro-citat: Jag säger inte att alla religiösa är dumma i huvudet… MEN DET ÄR DE!! :-D Näe vars, skämt åsido. Skrämmande är det hur som helst, att det kan slå så slint i en människas hjärna!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar