Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 8 februari 2009

Katt i gardinerna, after work all night hos Ulla, aktivitetskommité-medlem i Amica och mormor 85 år!!

Nån som vill ha en sphynx?? Klättrar i gardinerna, biter på sladdar, välter ner allt, kliver över datorn, stänger av nätverk osv osv. Men annars så är hon hur söt som helst!! :-) Det är tur att hon slår av lika snabbt som hon går på. För två minuter sen hängde hon i ett persiennsnöre, nu ligger hon under en filt och sover :-)

Då har det gått en helg igen då. I fredags var det ju meningen att vi skulle ha födelsedagskalas för Oliver (vi gör så i min familj…) och då presentera Hedwig för de andra djuren. Men så blev det inte, det blev after work hos Ulla i stället. Fick spela lite gitarr, det var längesen! :-) Men kul är det! Jag körde (vem annars…?), så det blev cola. Himla skojigt sällskap att vara nykter i… Vid tolv bogserade jag hem min mindre nyktra sambo, haha :-)

Igår var det lite Wallride. Äntligen fick jag tid att sticka på min andra filt :-) Blir ju inte mycket sånt hemma nu, katten bara äter upp tråden och drar ur stickorna. Får försöka passa på när hon sover :-) Efter Wallride så blev det ner till stan fort som fan, hämta mina broschyrer som Fredrik skrivit ut, kasta i sej en hamburgare på Pecka’s och sen hem. Hade ju tänkt byta kläder och så, men det hanns inte med. In i bilen och ner och hämta pappa. Årsmöte med Amica stod på schemat. Vi kom väl fram till att vi haft ett ganska bra år, inte minst ekonomiskt, mycket tack vare utställningen. Jag trodde det skulle bli mer diskussioner kring "Kattens dag"-fiaskot, men det kom aldrig. Folk fattade nog inte hur illa det verkligen var. Och jag ville inte vara den som drog upp det, hade nog blivit ganska impopulär då… :-) Det där arrangemanget gillade jag INTE! Sen skulle vi välja nytt folk till i princip alla poster. De var inne på att ha mej som valberedare, men näe… Ragnhild fick till det så bra när hon blev tillfrågad, att hon känner folket för dåligt, och det är samma här. Det känns som det inte riktigt funkar med "Joo men Maria är ju snäll och trevlig, hon kan få bli ordförande!". Jag vet inte om det bara var jag, men jag fick känslan av att det inte bara är Ragnhild och jag som känner Amica-medlemmarna för dåligt. De som satt i styrelsen bytte i princip bara plats. Inget ont om dom som sitter där, tycker de sköter sej bra, men det finns säkert fler medlemmar som skulle platsa i styrelsen men som inte kommer på tal, bara för att ingen vet att de skulle platsa… Men som sagt, de som sitter sköter sej! Däremot så blev jag invald i aktivitetskommitén. Det ska faktiskt bli ganska kul! Man kan ju försöka få lite fart på klubben med aktiviteter och så. I år fyller ju Amica 15 år och sen ska vi definitivt ha ett KM också. Sen frågade jag om det fanns något intresse av att jag berättade lite om kattmassage, jag ska ju gå kurs nästa helg nu. Och de verkade väldigt positiva till det! Till största delen är det väldigt bra folk i aktivitetskommitén, så det kan nog som sagt bli kul! Efter mötet så var det supé på Valvet. Baconlindad fläskfilé med pommes duschesse och rödvinssås. Det var absolut inte äckligt :-) Lite snålt med "moset" bara, annars var det perfekt! Det var en trevlig kväll!

Idag blir det också ut och äta. Min lilla mormor fyller hela 85 år! Så det blir en sväng på Matverkstan’. Hoppas hon inte frågar ut personalen allt för mycket eller hittar något att gnälla på…

Nu blir det att hänga tvätt och städa lite inför ljuspartyt imorrn. Försöka få det någorlunda skapligt :-) Fredrik har en viktig roll, han får vara kaffekokare och Hedwig-vakt, hihi :-) Men jag måste säga att vissa människor har jag blivit lite besviken på i och med detta. Jag skickade inbjudan för ganska längesen, och sen påminnelse i förrgår. Av 12 inbjudna så tror jag att 4 svarade… Antar väl att de som inte svarat inte kommer men är det så svårt att säga det?? :-/ Men nu har jag fått ihop ett litet gäng i alla fall, så det kan nog bli trevligt!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar