Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 4 februari 2009

Försovning, bus-Hedwig, ljusparty och hundmassage-broschyr

Ibland blir jag bara så JÄVLA trött på mej själv!! Har inte varit på psyket på flera veckor, känner att jag har massor att prata om och ventilera, vad händer då…? Jo när man äntligen fått tid, då försover man sej!! :-/ Hade tid kl 9 idag, vaknade med ett ryck 9.30. Och blir som vanligt sådär löjligt paralyserad, sitter bara och stirrar på klockan. Ska man rusa eller ska man lägga sej igen?? Jag gick upp och ringde mottagningen hur som helst. Och de bara skrattade och sa att det kan hända vem som helst. Men nu får jag ju säkert vänta typ två veckor igen :-( Minns inte när jag försov mej sist, och så händer det idag!! Jag vet att jag petade på klockan, men jag stängde väl av istället för att snooza.

Nu har vi haft Hedwig några dagar och börjar få in lite rutiner. Vid varje måltid blir det krig, hon ska absolut vara med och äta! Klättrar på ben för att komma upp, kastar sej efter smörgåsar, slickar på allt hon kommer åt. Vi tar ner henne från bordet typ 20 gånger men inte går budskapet fram. Upp igen bara! Men sen när man sitter i soffan så kommer hon och gosar och man kan inte annat än älska henne :-) Väldiga bergodalbane-känslor för den där lilla varelsen, hihi :-) Näe men hon är jättemysig! Jag är ju mer van vid att katten är med men på betryggande avstånd. Hedwig ska vara precis mitt i smeten. Igår var mamma och pappa och hälsade på henne. Pappa blev lekfarbror som vanligt :-) Så hjälpte Hedwig honom att försöka laga vår tv! Mamma fortsatte muttra om att "Jaa jag vet ju inte om hon är så söt precis…", men så kom hon upp och satte sej i knät och "…men lite söt är du allt…", HAHAHA :-) Hon är allt ett riktigt litet charmtroll! Imorrn blir det nog bad för henne, hon börjar bli brun av pälsolja och även om det är helt naturligt så ser det inte så skojigt ut. Ska försöka klippa klor på henne också, blir ett äventyr :-)

På tal om katter så fyller min största kluns hela 4 år imorrn! Tycker inte alls det är så längesen som vi åkte till Kimstad i snöoväder för att hälsa på de 5 veckor gamla kattungarna. Hans syskon var livliga och skulle hälsa, han själv låg ihoprullad i ett hörn och sov, haha :-) Han visade sin nivå redan då! Och nu blir han som sagt 4 år, inte klokt vad tiden går fort!! Så på fredag blir det födelsedags-middag :-) Då ska vi presentera Hedwig för övriga djurparken, blir riktigt skoj att se hur de reagerar! Hon och Elliot har lite samma attityd; allt och alla går att leka med, så de borde gå bra ihop. Sen är frågan om de leker på samma villkor…

Idag var jag uppe på Wallride och hämtade Partylite-katalogen. Dags för ljusparty på måndag! Får skicka ut påminnelse-sms imorrn. Skickade ju för ett par veckor sen, så ingen kan klaga på att jag var sent ute, men av de 12 som jag bjöd har typ 3 svarat. Kan tycka det är rätt dåligt. Det är inte SÅ svårt att i alla fall skriva "Tack för inbjudan, jag ska tänka på det", om man inte vet om man kan komma. Så imorrn blir det sms-bombning :-) Är så jädra sugen på en ljusstake, den är SÅ snygg!! Det är en lykta med lite savann-motiv med giraffer och palmer i orange/gul/svart typ på insidan, så när man eldar ljus i den så "fladdrar" motivet. Så himla häftig!!! Men det är ju en del pengar… Men vi får se, jag har ju dubbel-namnsdag denna månad så om jag är snäll kanske jag kan få köpa något fint i present till mej själv… :-)

Imorse när jag satt och var förbannad över försovningen så började jag pilla lite med Publisher. Jag bara älskar det programmet!! Oftast i alla fall… :-) Jag tjatar ju om min hundmassage hit och dit, att få göra behandlingar, men så kommer det fram mer och mer att folk vet ju inte vad det är för nåt, vad det går ut på! Och då är det ju inte så lätt! Så jag sammanställde en broschyr som presenterar hundmassage, dess inverkan på hunden, och jag presenterade mej och min utbildning. Så den ska nog kunna gå att använda. Om nån vill sponsra med patroner till skrivaren så var inte främmande för att höra av er, hihi :-)

Nu är det "Efterlyst". Undra hur många "Pelle Svensson" och "Tomas Eriksson" som är gärningsmän idag, hahaha :-) Näe, så får man inte säga…!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar