Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 10 februari 2009

Kastrerad Rasmus, livrädd Hedwig och lyckat ljusparty!

Då var det roliga slut! Rasmus har kastrerats. Black and white finns inte mer :-) Nu har han fått bli en glad pensionär! Och den här gången kändes beslutet helt rätt! Jag funderade ju på att kastrera honom när han rakades, men i sista stund så avböjde jag. Så han fick en kull till på 6 bebisar. Men denna gång känns det bara bra, det blir skönt för honom! Hoppas få lite ordning på hans päls nu så han kan ställas ut igen. Han har ju världens vackraste huvud! Så kl 10 imorse begav vi oss till världens ände ungefär, Sörgårdskliniken utanför Mjölby. Mitt ute i skogen låg det en gård :-) Har hört så mycket gott om Ritva så vi gav henne en chans! Och det kommer jag fortsätta göra, det var jättefint där och alla var så mysiga! Tuffa jag var faktiskt med under ingreppet, tyckte det var intressant! Inte alls läskigt! Han sov fortfarande när vi åkte hem med honom, nu beter han sej som efter en trevlig fredagkväll ungefär… :-) Vinglig och virrig. Men han är så duktig! Han ligger och sover i min säng nu. Men Hedwig tycker han är skitäcklig!! :-) Hon ligger i fönstret och morrar åt honom. Rasmus bryr sej inte alls om henne. Vi får se när han piggnat till lite!

Igår hade jag mitt ljusparty. 5 st var vi. Det var faktiskt lagom. Man kunde ta sej tid att dofta och titta och så. Jag jag gjorde bra köp, tycker jag. Dels fick jag den fina lycktan med giraffer som jag pratat om tidigare i namnsdagspresent av mamma, sen så köpte jag ett miniatyrglasljus, som det heter. När det brunnit ut så kan man ha votivljus i den. De blir helt flytande och brinner mycket längre än vanliga ljus. Sen så fick jag, tack vare försäljningen på partyt, välja nånting i katalogen för 270:-. Det var inte lätt men tillslut valde jag en aromabrännare som jag dreglat efter sen jag började gå på ljuspartyn :-) En jättefin med delfiner och koraller! Man kan ju smälta votivljus i den, så det passade ju jättebra! Annars är det ju uppbyggt mycket så att de visar en jättefin kreation i katalogen, som består av kanske 3 olika produkter… Så får att få just den så måste man köpa allt. Lite ofint, kan man tycka :-) Men jag är riktigt nöjd med mina köp! Sen så gick jag ut på Tradera och fyndade lite fler dofter, så jädrar vad det kommer lukta här sen! :-) Hoppas nu bara att man får in pengar av alla snabbt så vi kan beställa grejerna!

Igår var Hanna här en vända. Alltid lika kul att träffa henne, tiden har en tendens att bara svischa iväg när vi umgås! Hon skulle hjälpa mej att sätta upp hundmassage-anslag på lite olika ställen i Vadstena, det var snällt av henne!

Mormors 85-årsdag blev riktigt trevlig! Hon var på gott humör och maten var som vanligt god på Matverkstan. Fast man blir alltid så velig när man ska handla mat där, allt verkar fasen gott! Men som vanligt så slutade det med räkfylld panerad rödspätta med stekt potatis :-) Varför ändra ett vinnande koncept :-)

Ska se till mina djur nu. Försöka lugna Hedwig lite och försöka få Rasmus nåt att äta och dricka. Trodde Hedwig var van vid stora katter, men kanske inte så håriga då :-) Rasmus är världens snällaste sådär så jag tror de skulle kunna bli bra kompisar om hon slutade vara så bitchig :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar