Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 20 februari 2009

Hundmassage-kurs, plugga latin, stuga på 10 kvm och ”Rederiet”

Då var man på plats igen. Stockholm, för tredje gången på en vecka, börjar hitta nu :-) Hundmassage-kurs igen. Kändes lite bättre den här gången. Åkte tidigt på morgonen, gick en hel dag, sen kom jag till min stuga. I Göteborg fick jag ju stressa för att hitta vandrarhemmet, som de hade vänt på (!!!) innan personalen gick hem, och när jag väl kom upp på rummet gick precis all luft ur mej. Här har det gått riktigt bra. Men jag är fasen inte gjord för att vara borta såhär :-/ Och jag bodde fan så mycket bättre i Göteborg, rena lyxen! Toalett, dusch, tv. Här finns absolut ingenting. Eller två våningssängar, ett bord, ett litet kylskåp och en kokplatta. Får ränna ner till ett servicehus varje gång det är toabesök. Annars sitter jag här i min 10 kvadrat "stora" stuga. Vad sjutton hade man gjort utan dator??? Denna gång är Elliot med, det är mysigt! Men utbildningen är svårare. Det märks att det börjar bli seriöst nu. Mycket som man ska kunna, vilka muskler som fäster vart på skelettet, vilken funktion de har, hur man märker att just den muskeln är trasig osv. Och allt på latin. Har suttit nu och pluggat lite skelett. Det gick ganska bra, mycket kände jag igen sen innan. Men vilken skillnad det är att ha hund med sej! Nu kan man sitta och klämma och känna hela tiden, inte bara titta på alla andra. Elliot är riktigt lätt att känna skelett på. Jag föredrar skelett, det är mycket enklare! Musklerna är mer diffusa. Han har ju absolut muskler, men så ska man försöka känna dom, räkna ut vilken som är vilken osv. Lårbenet kan inte sitta på så många ställen liksom… Men han sköter sej mycket bättre än vad jag trodde! Han ligger på en filt på bordet bredvid mej och vilar :-) Många av de andra skäller och morrar för minsta ljud, och då måste han ju upp och kolla vad som händer, men han säger inget! Var bara när två stycken blev osams om en tuggpinne, då började Elliot skälla och skulle styra och ställa, hahaha!

T.o.m mat har jag fått denna gång :-) Hade ju en del med mej hemifrån, och idag var jag på en malaysisk restaurang som de rekommenderade här i receptionen när jag checkade in. Och det var helt okej! Nudlar, kyckling och grönsaker. Och vilken frihet det är att kunna äta utan att ha en katt som kliver omkring i maten :-) Elliot håller sej på golvet och är glad för de kycklingbitar han får :-) Men jag hoppas det blir söndag snart så jag får åka hem till min lilla familj, saknar dom så mycket!! Men antagligen så är jag tillbaka i april igen. Och då blir det teoretiskt prov, huuuuuh!! Blir väldigt intressant…

Nähe, ska väl ta och kolla på "Rederiet" på datorn igen, skaplig nostalgi-kick :-) Och sen ut med hunden. Det är såphalt ute, får se till så man inte slår ihjäl sej eller nåt!

Ajöken


Här bor jag och Elliot!

Här går vi i skolan, mysigt va!

Elliot slappnar av efter en hård dag i skolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar