Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 23 oktober 2007

Arvingarna, lagfest och marathon-party

Då var det ett tag sen man skrev här igen då…!

Känns som det har hänt en hel del men som vanligt så har jag svårt att minnas :-) Knegar på på Wallride och det är underbart!! Vår lilla prao slutar imorrn och det är lite trist.

Sen tränar jag på som vanligt. En del dagar funkar det, andra inte.

I fredags var Arvingarna på Harry’s. Var där med syrran och hennes jobbarkompisar, det var riktigt skoj!! Röj som fan som vanligt!!

I lördags var det hundkurs. Vi hade lite tipspromenad, inkallning och lydnadsbana. Det hela var en liten tävling och gissa vilket ekipage som gick och vann skiten… Jajjemän!! *stolt som fan!! :-) * Det där kommer jag leva på ett bra tag, var ju ändå typ 8 st till. Var så kul att inkallningen funkade, vi är ganska nederlagstippade där :-) Mycket skoj om att vi ska ha spårlina så jag får fatt i hunden och så, men han kom raka spåret till mej och snabbt som attan gick det! Han kan om han vill, det lilla livet (som f.ö. fyllde 1 år i söndags!!)

Sen blev det hem och slänga sej i duschen, göra sej lite snygger, hämta Anna och sen åka in till Vadstena. Det var lagfest i en hel-mysig lokal på Ewab. God mat, mycket skratt, roliga tävlingar. Jag och Mickis drog vidare ganska tidigt. hade gärna stannat men vi skulle ju ändå till samma ställe sen och jag visste inte vart det var, så det var lika bra att hänga på. Sen följde ca ett dygn som jag inte vill göra om i första taget. Satt hos Robin till 9.30 (!!!!), sen vidare hem till Ella. Kl 17 gick vi hem och jag längtade så pass efter en dusch så jag åkte direkt hem. Huvva, det kallar jag Marathon-fest!! Kanske är nåt Vadstena-folk brukar roa sej med, jag vet inte :-) Men bevare mej, vara trött så man inte vet vad man heter och sen stupa i nån främmande människas säng, i princip nykter, näe det var ingen höjdare.

Har varit rätt ruttet senaste dagarna, vet inte om jag är på väg neråt igen. Fick i alla fall mitt sjukintyg så det är inskickat, hoppas det bara kom in i tid. Men blir galen när de ska hatta med en månad i taget sådär!! Nu är jag ju ändå ute i en rehab-verksamhet, så varför då ge mej ett intyg som menar på att den 1/12 ska jag vara frisk och redo att stå till arbetsmarknadens förfogande till 100%?? Näe jag hoppas det bara är en slags påminnelse om att det fortfarande finns saker att jobba med, orkar inte åka ner på botten en gång till.

Idag var Gitte och hämtade Rasmus igen. Nu ska vi väl hoppas att katterna får till det!! Skulle vara så mysigt med små bebisar!! Hans förra kull är ju i princip 12 veckor nu så de är inga bebisar längre.

Nähe, gick segt att skriva idag. Om man skulle försöka sova istället!

Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar