Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 12 oktober 2007

Åter i arbetslivet

Då har man varit på en arbetsplats igen. Det var drygt 1,5 år sen sist… Och får jag säga det själv så gick det jättebra!! Tror att det här kommer bli helt kanon, det är ju verkligen nåt som här som jag vill jobba med i framtiden! Butiksförsäljning i ”mindre” skala, alltså inte Ica Maxi eller så, utan nåt mer personligt. Sen är jag ju helt bakom flötet vad gäller brädor och truckar och hjullager, men med Pernillas och Jennifhers hjälp så ska jag snart vara expert! :-) Näe det känns bra att allt känns så jättebra, så att säga :-)

Igår besökte jag Twilight igen, denna gång i sällskap med Therese. Skulle vara lite moraliskt stöd var det tänkt, inget dåligt förtroende man får :-) Men jag tror jag lyckades ganska bra, ingen svimmade eller kräktes eller så i alla fall :-) Så numera kryper två små ödlor på ryggen på henne! Passade även på att visa upp lilla Elliot på min arm som Tomas gjorde för några veckor sen, och han var riktigt nöjd!! Fotade och så, så det var kul! Själv bara älskar jag den!!

Och sen har jag tränat. Det är knepigt, en del dagar går det hur bra som helst, andra dagar är det bara segt och jobbigt. Det har varit lite träligt på senaste, jobbiga nätter med svårt att sova, massor mardrömmar och sånt, och vaknat med ångestsymptom. Men när jag tränar så släpper allt sånt, bröstet öppnar sej, jag kan andas ordentligt, skallen blir fri från tankar etc. Så det har en medicinsk inverkan också. Nu hoppas jag att det bara har varit nerver inför arbetsträningen, så att det inte är nåt som bestämt sej för att fortsätta, då vet jag inte vad jag gör. Men visst, kanske kroppens sätt att visa att även fast jag mår riktigt bra just nu så har jag ganska mycket kvar att jobba med.

Och har man inte problem så får man ju, som det heter, glöm att psyk skickade nåt sjukintyg denna vecka!!! *grrr* Det förra gick ut i söndags så nu får jag ringa och skälla på dom på måndag morgon!! :-( Vill fasen inte behöva gå och oroa mej för att det ska börja trassla, att jag inte ska få pengar av f-kassan i tid och sånt!

Har varit duktig och gått upp skapligt hela veckan så nu är jag jättetrött. Jag hoppas sömnen behagar infinna sej ikväll.

Pöss pöss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar