Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 7 oktober 2007

Helgens utställningar + världens bästa brudar!!

04.30 igår morse ringde klockan. Pallra sej upp och in i duschen, efter det var man väl någorlunda människa, trots tidpunkten. Samlade ihop mina katter, packade det allra sista och begav mej mot Nyköping. Efter en stund kom jag på att jag (som vanligt) åkt alldeles för tidigt så jag skulle få vänta innan in-checkningen ens öppnade. Så jag stannade i Nyköpingsbro och köpte en grillkorv med gurkmajonäs 06.45 på morgonen, skapligt frukost :-)

Kom fram och fick stå i kö istället, vet inte vilket som egentligen hade varit värst. Men kom in efter ett tag i alla fall. Fick min dubbelbur och monterade upp burskynket. Har gjort det där några gånger nu, börjar få snits på det. Sen gå igenom katalogen; när ska vilken katt upp till vilken domare? Konkurrens? etc. Och jag konstaterade att både Oliver och Robban var ensamma i sina klasser, skönt det. Oliver fick komma upp först. Hade inga vidare förväntningar på honom, men det gick bra, han fick cert! Fast sen fick han ”gå hem”, blev ingen vidare tävlan för honom. Gick runt och pratade med folk och kollade på deras katter tills det var dags för Robban. Han var lite sprattlig men fick ändå en fin bedömning. Men till Nomineringen fick han sitta kvar i buren för domaren tyckte att han var ”orolig”, där var vi inte riktigt överens. Han hade bara väldigt många ben idag. Men spela roll, som vanligt i vuxenklassen så kommer det nån Maine Coon eller nåt som blir ca 1,5 meter lång när den dras ut och blir nominerad till finalen. En liten kisse på 11 månader har inte så mycket att sätta till då :-)

Satt och tjötade med Jonny under panelen(=finalen), alltid lika underhållande! :-) Sen var det dags att plocka med sej katterna och åka därifrån. Det sköna med 2-dagarsutställningar är att man slipper både sätta upp burskynke etc och riva det samma dag. Bara att ta med sej katten hem och sen sätta in den nästa dag igen!

Jag åkte till Anna och Jonnys hus i Norsholm, som jag skulle vakta :-) Stängde in mina katter i ett rum, hade inte varit så poppis bland deras andra katter om det kommit två främlingar :-) Sen åkte jag och köpte pizza! Käkade den, kollade på tv en stund innan läggdags.

Jag fick sova en halvtimme längre idag, till kl 5. Fast snoozade faktiskt 10 minuter. Kl 6 kom Malin som jag skulle åka med, så jag packade in katterna i bilen och åkte. Behövde egentligen inte vara där förrän 8.30 men eftersom Malin var funktionär så var vi där vid 7, men det gjorde inte så mycket. Satt och löste Sudoku innan bedömningarna började :-) Oliver fick komma upp till domaren ganska tidigt, så det var skönt. Men det blev en nervig historia, hon var lite osäker på hans vita fläck. Men till slut insåg hon hans övriga kvalitéer och fläckens charm så hon friade och gav honom cert! :-) Han fick t.o.m komma tillbaka till Nominering. Men där åkte han ut först, så det var ju inget att hurra för.

Robban var inte lika sprattlig, men idag var han rädd istället :-( Satt hos domaren och skakade. Blev nog lite mycket för honom, en lång helg och sova borta och så. Lite typiskt för han var domarens enda fertila hane och alltså enda kandidaten till finalen, men domaren beslöt att inte ta upp honom dit. Ett helt riktigt beslut med tanke på att han var orolig, men det är ju så typiskt!! Inte ofta man är så nära en nominering! Men idag var han faktiskt orolig, till skillnad mot igår.

Sen var det lunch. Käkade spaghetti och köttförssås ihop med Gitte, Hampus och Jonny. Det var ätbart! Sen blev det en lång väntan innan panelen. Försökte sova en stund på läktaren men det gick inte så bra. Helgens skörd!Panelen blev väldigt seg idag. Men tillslut kunde man gå och börja plocka ihop lite lätt. Sen åkte jag med Malin till Norsholm och hämtade bilen, mellanlandade på MAX i Linköping och sen hemma.

Får väl summera helgen med att jag orkade ungefär som jag trodde, framåt eftermiddagen idag var jag i princip medvetslös för ett tag, fick käka en massa choklad för att hålla humöret på topp :-) Robban vilar ut efter en lång helg!Annars så har det varit en trevlig helg med en massa trevliga katt-människor! Avslutar med ett STORT GRATTIS till Olivers lillebror Dufftown som blev Bäst i Variant och Gittes lilla docka Betty som blev Nominerad!! Och givetvis tack till Anna Mogestedt som tog en massa fina kort på katterna!

Sen så har Vadstena spelat säsongens sista matcher. Grabbarna spöade Ödeshög med 2-0 och vi överraskade starka Linköping rejält genom att spela 2-2 mot dom. Låter helt fantastiskt otroligt underbart och jag riktigt längtar efter att få höra om matchen på mötet som vi ska ha imorrn! Bra jobbat, tjejer!!!!!!

Hoppas jag hinner till kudden nu innan jag somnar…

*ZZzzzzz*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar