Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 16 oktober 2007

Piss-psyk, magnetröntgen och trivs på jobbet!

Näe, visste väl det, allt kan bara inte vara bra!! Blev lovad ett nytt sjukintyg den 4/10, mitt gamla gick ut 7/10, men tror ni jag fått nåt…. Näe då! Pratade med Anne, min kontakt på Team Linus som jobbar på Försäkringskassan, hon sa att intyget borde vara inne senast 20:de för att undvika problem. Så idag ringde jag psyk och undrade var mitt intyg var, och han hade ju givetvis inte en aning, och min vanliga kontakt där hade gått på semester och sen blivit sjuk. Så nu skulle en annan arbetsterapeut titta på mitt fall, så när ett nytt intyg skulle komma hade han ingen aaaaaning om…! Lär inte få nåt till den 20:de i alla fall, så i värsta fall får jag ingen ersättning för denna månad :-( Ska ringa Anne imorrn och se om hon kan hjälpa mej. Men som sagt, det är ju dumt att saker ska få vara bra. Som en kompis sa, ”Det är som om de sitter och övervakar folk och Stopp, nu går det lite väl bra för den här personen, nu tar vi och strular till det lite….!”. Fast det märks att jag blivit bättre, för ett halvår sen hade jag härsat upp mej nåt grymt över en sån här sak, nu är jag mest förbannad. Vilket iofs inte leder nån vart, men….

Igår var jag och röntgade skallen. Börjar kunna det där nu. Alltid lika skoj att ligga med skallen i ett rör i ca 40 minuter. Maskinen går ju inte direkt tyst heller, ett jäkla knackande och levande! Så igår hade jag skallebank hela kvällen. Perfekt anledning att lägga sej i soffan under täcket, tända lite ljus och glo på tv :-) Saknade min älskling bara, han hade passat in bra där under täcket!

Gjorde min andra arbetsträningsdag idag och hej vad det går!! Och jag stormtrivs!! Trots att jag fick börja med att dammsuga butiken. Tycker de kunde sparat det åt praoeleven som kommer imorrn :-) Sålde dessutom EN fingerboard, såg över ekonomin och la in en beställning. Ska bli spännande att se vad de får hem, hihihi :-)

Funderar på att knalla iväg och köpa mjölk så jag kan stuva makaroner, är sugen på det! (Kan man dö av pasta-förgiftning eller liknande???) Sen blir det väl tv resten av kvällen. Är trött. Sover illa på nätterna, träningen fungerar inte riktigt längre, orkar knappt nåt längre. Själva tyngderna funkar men konditionen… Hoppas det bara är en svacka.

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar