Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 26 oktober 2007

Smokie live – Vad finns kvar att uppleva??

Precis hemkommen från ännu en kryssning med Cinderella. Och Janne & Robban i all ära men detta var fasen den bästa kryssning jag åkt på! Mycket, eller det mesta, tack vare att Smokie spelade. Det är ett av jordens absolut bästa band, inget snack om saken!

Kryssningen började som vanligt med några tråkiga timmar i buss, ner till hytten, byta om, upp till buffén och peta i sej lite mat i all stress och hets och slit efter mat etc. Igår var det riktigt jobbigt, folk gapade och skulle sjunga etc. Sen till tax free, handla det obligatoriska; Smirnoff ice :-) Samt lite annat smått och gott. Och så blev det puben, där några skojiga jönsar från Tyskland trubadurade. De var riktigt bra, jag har aldrig förut hört ”Smoke on the water” och ”Beds are burning” på dragspel :-) Men det funkade! Klockan drog sej mot 23.30 så vi drog iväg till danssalongen som redan var fullsatt. Vi lyckades får en hygglig plats på ”läktaren”, fick stå i en stol, men vad gör man inte, både såg och hörde bra! Sen satte de igång och spela… Jag är inte den som är känslig annars, men nu bidde ögonen blöta :-) Det var så stort och magiskt. Men suck vad 1 timme ska gå fort, tycker det slutade strax efter det började! :-( Bara att se fram emot 11/11 då vi ska se dom igen i Linköping. Så gick vi tillbaka till puben, men tyskarna hade precis spelat färdigt. Gick och käkade räkmacka och terorriserade en gubbe som slingat håret, sen var det läggdags. Dagen idag var inget speciell. Gick upp, handlade det sista i tax free, käkade baguette, trängdes för att komma av båten, sen 4 timmar i buss tills man var hemma.

Hade planer på att kila ner till Bolaget och lyssna på PM’s och Mikael Rickfors ikväll men jag hoppar nog det. Är sketatrött.

Annars är det väl rätt lugnt nu, Smokie räddade det mesta :-) Näe men funderingar börjar väl gå om att allt kanske inte är så enkelt som det verkade till en början och så. Återstår att se vad som händer. Fick bara halva sjukpenningen också, jag hoppas jag får andra halvan snarast, annars blir det riktigt jävla jobbigt… Orkar inte med nåt strul. Räknade ut att jag skulle få ca 4000 kvar ändå efter räkningarna den här månaden, men idag när jag kom hem så väntade en djurförsäkring på drygt 2000 på hallmattan, välkommen liksom… *suck*

Jaja, det får väl ordna sej på nåt sätt denna gång också.

Nu blir det kudden framför tv’n.

Pöss pöss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar