Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 8 september 2009

Fika, runda i Råssnäs och nedräkningen till landning har börjat

Blev lite sovmorgon idag också! Bäst att passa på, imorrn ska jag till psyk kl 9 så då får man gå upp tidigt!
När jag gått upp satt jag och funderade på hur jag skulle slippa träna, men det löste Marie åt mej  Blev ditbjuden på te, scones och en massa prat. Och som vanligt så åker jag inte hem förrän jag blir utslängd, vilken bra fika-gäst jag måste vara, hihi  Skönt att slippa sitta hemma och sura i sin ensamhet!
När jag kom hem så blev det träningskläder på och sen åka ut till Råssnäs. Hamnade mitt i boule-EM eller nåt, satan vad folk!! Undra hur man får för sej att intressera sej för boule egentligen….? Jag tröttnade medan bollarna var färgglada och kallades Boccia, eller nåt liknande. Näe jag sprang istället, blev en ganska rejäl runda idag! Eller jag tror det i alla fall, har ju ingen koll på hur långt jag springer när det inte är uppmätta spår. Jag blev svettig i alla fall och det är ju huvudsaken  Nu har jag duschat och ätit tortellini, sitter och tittar på "Navy CIS".
Senare ikväll ska Discovery docka loss från ISS. Vad moloket det måste kännas, att säkerligen aldrig få se jorden från ovan igen!! Fast det kanske inte är roligare för den de dumpar där och hämtar om ca 6 månader… 
Ikväll ska jag försöka lägga mej tidigt, upp tidigt imorrn som sagt!

1 kommentar: